Ένας personal trainer στο κινητό μας

 Runbeat Team   13:01 05-02-2021  

Ένας personal trainer στο κινητό μας


Είναι δεδομένο πως τα κινητά μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, ενώ επίσης δεδομένο είναι πως με ένα personal trainer μπορούμε να έχουμε σωστότερο τρόπο εκγύμνασης με εξειδικευμένα προγράμματα ασκήσεων. Υπάρχει μία εφαρμογή που υπόσχεται να κάνει ακριβώς αυτό, να μας δώσει έναν personal trainer στην παλάμη του χεριού μας.

Το iFit είναι ένα appπου περιλαμβάνει προγράμματα γυμναστικής online, σε συνεργασία με περισσότερους από 100 γυμναστές παγκοσμίως. Όπως σημειώνει η εταιρία, τα άτομα που τη χρησιμοποιούν θα αισθανθούν το κίνητρο για να γυμναστούν, έχοντας μάλιστα περισσότερο χρόνο να ασχοληθούν καθαρά με το κομμάτι των ασκήσεων. Με το iFit έχουμε εύκολη πρόσβαση σε εξατομικευμένα προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες μας, καθώς δίνοντας στην εφαρμογή τις πληροφορίες που χρειάζεται, παίρνουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να ακολουθήσουμε.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει προγράμματα για τρέξιμο, περπάτημα, ποδήλατο, ενδυνάμωσης, yoga, αερόβια, kickboxing και πολλά άλλα. Επίσης μπορούμε να βρούμε και προγράμματα virtualtrainingγια να προπονηθούμε εικονικά σε πολλά μέρη του κόσμου. Ένα μεγάλο «συν» της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι πως δεν θα χρειαστεί καν να βγούμε έξω, κάνοντας σχεδόν τα πάντα από την άνεση του σπιτιού μας. Με τα At-Homeworkouts γυμναζόμαστε από το σπίτι, συμβαδίζοντας και με τις τάσεις της εποχής της πανδημίας, με τα γυμναστήρια να είναι κλειστά. Εννοείται πως υπάρχουν ασκήσεις με, αλλά και χωρίς όργανα γυμναστικής, για να μπορούν όλοι να αθληθούν με μηδαμινό κόστος. Το iFit επίσης προσφέρεται για όσους έχουν διάδρομο, καθώς έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν με τους συμβατούς διαδρόμους τρεξίματος και να κάνουν τις κατάλληλες ρυθμίσεις, ενώ ταυτόχρονα θα κάνουν τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Το iFit – Workout at Home: Personal Training Online, όπως είναι και ολόκληρο το όνομά του έχει μία περίοδο δωρεάν δοκιμής 30 ημερών και στη συνέχεια, αν μείνετε ευχαριστημένοι από τη χρήση της και τα αποτελέσματά της, προσφέρεται με μηνιαία συνδρομή. Το appκυκλοφορεί για Android και iOS.