Με νέους στόχους ξεκινάει η Σπανουδάκη!

 Runbeat Team   17:52 04-01-2021  

Με νέους στόχους ξεκινάει η Σπανουδάκη!


Για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου προετοιμάζεται η Ραφαέλα Σπανουδάκη, με στόχο μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τορούν που θα λάβει χώρα στις 4-7 Μαρτίου.

Αν και ακόμη οι αθλητές λόγω της πανδημίας δεν έχουν γνωρίσουν αν πραγματοποιηθούν οι διοργανώσει, έχουν προχωρήσει στον απαραίτητο προγραμματισμό. Έτσι και η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη σχεδιάζει να κάνει τον πρώτο της αγώνα στο μίτινγκ που θα γίνει στο Μοντεβίλ στις 30 Ιανουαρίου, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει συμμετοχή στο μίτινγκ του Βερολίνου στις 5 Φεβρουαρίου και του Ντόρτμουντ στις 7 του ίδιου μήνα.

"Έχουμε κάνει προγραμματισμό, ωστόσο ακόμη δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα υλοποιηθεί. Ναι μεν, έχουμε επιβεβαιώσει τη συμμετοχή μας στα τρία μίτινγκ, παρόλα αυτά περιμένουμε διευκρινήσεις σχετικά με τη μετακίνηση μας και το κυρίως με το τι ισχύει στο θέμα της καραντίνας", είπε ο προπονητής της Σπανουδάκη, Κώστας Βογιατζάκης, ο οποίος συμπλήρωσε: "Χρειαζόμαστε τουλάχιστον έναν αγώνα για να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς δεν είχε τρέξει πέρυσι τον χειμώνα. Στο πλάνο μας είναι και η συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα".

Η Σπανουδάκη έχει ατομικό ρεκόρ 7.29 στα 60 μ. και 11.27 στα 100 μ. και δεν αναμένεται να έχει κάποιο πρόβλημα να διεκδικήσει το όριο συμμετοχής (7.40) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού.