33οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες: Έτοιμο να υποδεχθεί τη διοργάνωση το Δημοτικό Στάδιο Μύρινας (Pic)

 Runbeat Team   14:02 07-10-2022  

33οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες: Έτοιμο να υποδεχθεί τη διοργάνωση το Δημοτικό Στάδιο Μύρινας (Pic)


Το Δημοτικό Στάδιο Μύρινας είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους 33ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες, οι οποίοι θα γίνουν Σαββατοκύριακο 8 – 9 Οκτωβρίου.

 

Η ιστορική διοργάνωση θα συγκεντρώσει και φέτος 100αδες αθλητές και αθλήτριες από τα νησιά του Αιγαίου και θα προσφέρει στους κατοίκους του νησιού την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες.

33οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες: Έτοιμο να υποδεχθεί τη διοργάνωση το Δημοτικό Στάδιο Μύρινας (Pic) runbeat.gr

Το Δημοτικό Στάδιο Μύρινας έχει αποκτήσει την τελική του μορφή, καθώς έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίας. Παράλληλα, με αφορμή τη διοργάνωση των αγώνων, το στάδιο απέκτησε καινούργιο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ενώ έγιναν και αρκετές εργασίες που αναβάθμισαν την εγκατάσταση.

Ιδιαίτερη σημαντική ήταν η συμβολή του Δημάρχου Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται καθημερινά στο στάδιο, προκειμένου μαζί με τους ανθρώπους του ΣΕΓΑΣ να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εργασιών.

Τους αγώνες θα τιμήσει με την παρουσία της, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, καθώς και άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

 

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το αγωνιστικό κομμάτι, αφού θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 450 αθλητές και αθλήτριες σωματείων του ΣΕΓΑΣ, από 31 σωματεία 18 νησιών του Αιγαίου.

Στη Λήμνο θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν, η Μαρία Κάσσου, ενώ συμμετοχή έχει δηλώσει και ο Ανδρέας Δημητράκης. Το παρών στο νησί θα δώσει και ο κορυφαίος Έλληνας Βαδιστής, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ.