37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Ατομικό ρεκόρ ο Λατιφλάρι - Πρωτιά για Καρύδη στο τριπλούν

 Runbeat Team   21:11 18-02-2023  

37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Ατομικό ρεκόρ ο Λατιφλάρι  - Πρωτιά για Καρύδη στο τριπλούν


Νέο ατομικό ρεκόρ σημείωσε στον κλειστό στίβο σήμερα ο Τάσος Λατιφλάρι με τη βολή στα 19,42 μ. στην πέμπτη του προσπάθεια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώβ είχε τέσσερις προσπάθειες πάνω από τα 19,00 μ. και έκλεισε τον αγώνα του με 19,38 μέτρα. Ο Οδυσσέας Μουζενίδης (ΑΣ Κένταυρος) σήμερα δε βρέθηκε σε καλή ημέρα, αφού είχε καλύτερη προσπάθεια στα 18,18 μέτρα. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Φάνης Μαυροδόντης (ΓΑΣ Χολαργός) με 16,45 μέτρα.

 

“Είμαι ικανοποιημένος με τη νίκη και την επίδοση, θα μπορούσα να έχω κυνηγήσει ακόμη καλύτερες βολές. Έχω κάποια προσωπικά ζητήματα, τα οποία θα καθορίσουν και τα επόμενα σχέδια”, είπε ο Λατιφλάρι. Από την πλευρά του ο Μουζενίδης δήλωσε: “Σήμερα δεν ήμουν εγώ στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πήγε τίποτε όπως έπρεπε. Τα δοκιμαστικά ήταν καλά, η πρώτη βολή αν και άκυρη ήταν καλή, όμως δεν ξέρω τι έγινε. Θα αγωνιστώ την επόμενη εβδομάδα στο Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων στην Κρήτη”.

Πρωτιά για την Καρύδη στο τριπλούν

Παρότι ξεκίνησε τον αγώνα της με δύο άκυρα άλματα, η Σπυριδούλα Καρύδη κατάφερε να βρει τα πατήματα της και τελικά να κατακτήσει τη νίκη, καθώς με 13,42 μ. κατάφερε να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ. Στη δεύτερη θέση ήταν η Σωτηρία Ράπτη (ΑΓΣ Ιωαννίνων) με 12,84 μ. επίδοση που ήταν λίγα εκατοστά μακριά από το όριο (12,95 μ.) για το Ευρωπαϊκού Πρωτάθλημα Κ23. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ήταν η Κωνσταντίνα Ρωμαίου (ΠΑΟ) με 12,78 μ., ενώ κοντά στο όριο (12,70μ.) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 ήταν και η Μελίνα Ζάραγκα (ΓΣ Κερκυραϊκός) που προσγειώθηκε στα 12,67 μ. και κατέλαβε την τέταρτη θέση.