8th Lycabettus Run: Οριστικοποιήθηκαν τα αποτελέσματα – Πως θα λάβετε το πιστοποιητικό συμμετοχής σας

 Runbeat Team   20:15 07-03-2023  

8th Lycabettus Run: Οριστικοποιήθηκαν τα αποτελέσματα – Πως θα λάβετε το πιστοποιητικό συμμετοχής σας


Η Οργανωτική Επιτροπή του 8th Lycabettus Run ανακοίνωσε ότι τα τελικά αποτελέσματα της διοργάνωσης έχουν οριστικοποιηθεί. Μετά τους απαραίτητους ελέγχους και όποιες ενστάσεις αναμένονταν, τα τελικά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί και είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα μπορούν μα αναζητηθούν: Αρχική σελίδα – Ιστορικό – 8th Lycabettus Run – Αποτελέσματα. Αυτόματα οδηγούνται στην πλατφόρμα αποτελεσμάτων της My Sportevent.

 

Κατά την είσοδο στα αποτελέσματα, κάθε απόστασης ξεχωριστά, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει λήψη του διπλώματος συμμετοχής ή εκτύπωσής του.

Στο δίπλωμα συμμετοχής αναγράφετε το Ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, ο χρόνος επίδοσης και η σειρά κατάταξης.

Το 8th Lycabettus Run τελούσε Υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) και προβλήθηκε μέσα από τα κανάλια του Visit Greece. Επίσης τελούσε Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Αποτελεί διοργάνωση και υλοποιήθηκε από την My Sportevent, με την αμέριστη υποστήριξη του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία του 9th Lycabettus Run, που ήδη σχεδιάζεται και θα είναι ακόμα ποιο συναρπαστικό!