A. Sorokin: «Το μέλλον σου δεν έχει γραφτεί ακόμα, πίστεψε και κατάφερέ το» (Pic)

 Runbeat Team   19:27 18-10-2022  

A. Sorokin: «Το μέλλον σου δεν έχει γραφτεί ακόμα, πίστεψε και κατάφερέ το» (Pic)


Ένα μήνυμα στο οποίο αξίζει να δώσουν προσοχή όλοι έρχεται από τον κορυφαίο ultrarunner του κόσμου, Aleksandr Sorokin. Ο Λιθυανός έχει καταφέρει να γίνει πολύ γνωστός στην δρομική κοινότητα τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει αναρριχηθεί στην κορυφή πολλών αγωνισμάτων στις υπεραποστάσεις, έχοντας μάλιστα στην κατοχή του αρκετά παγκόσμια ρεκόρ, με πιο πρόσφατο εκείνο στο 24ωρο τρέξιμο.

 

Ο Sorokin είναι 41 ετών και η ιστορία του μπορεί να εμπνεύσει πολλούς, αφού δεν είναι ένας αθλητής που είχε από μικρός τα φόντα να πρωταγωνιστήσει, δεν είναι ένας αθλητής που από μικρός πραγματοποιούσε προπονήσεις για να ανέβει στην κορυφή, αλλά είναι ένας αθλητής που ξεκίνησε μόλις στα 32 του έτη το τρέξιμο, και μέσα σε εννέα χρόνια η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά, με τα επιτεύγματα που έχει σημειώσει.

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το μήνυμα «Το μέλλον σου δεν έχει γραφτεί ακόμα, πίστεψε και κατάφερέ το», ο Λιθουανός συγκρίνει τον… παλιό του εαυτό με τον τωρινό και δείχνει την μεγάλη αλλαγή που έχει καταφέρει να κάνει λόγω του αθλητισμού. Ο Aleksandr Sorokin είναι ένα σημαντικό παράδειγμα προς όλους, όχι μόνο τους αθλητές, αλλά όλους τους ανθρώπους, αφού εάν πιστέψουμε κάτι, τότε δεν μπορεί να μας εμποδίσει κανείς από το να το πετύχουμε.