Αγωνιστικά τεστ για Γκούσιν και Μέρλο σε Γερμανία και Τσεχία αντίστοιχα

 Runbeat Team   12:14 24-01-2023  

Αγωνιστικά τεστ για Γκούσιν και Μέρλο σε Γερμανία και Τσεχία αντίστοιχα


Στη Γερμανία βρίσκεται η Τατιάνα Γκούσιν καθώς θα λάβει μέρος αύριο Τετάρτη 25/1 στο μίτινγκ κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Κότμπους της Γερμανίας.

Η έμπειρη αθλήτρια του ύψους ξεκίνησε τους αγώνες της στο Λουξεμβούργο το περασμένο Σάββατο με άλμα στο 1.80 μ. Στο συγκεκριμένο αγώνα αποχώρησε με ενόχληση στο γόνατο, που δεν της επέτρεψε να ανέβει υψηλότερα.

 

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου δεν έχει καταφέρει, λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο, να κάνει όσα άλματα θα ήθελε στη διάρκεια της προετοιμασίας της. Παρόλα αυτά ευελπιστεί πως στη διάρκεια της σεζόν θα μπορέσει να προσεγγίσει επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων της. Ο αγώνας αναμένεται να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού θα συμμετάσχουν η Ουκρανή Γιαροσλάβα Μάχουτσικ με φετινό 2,00 μ., η Μαρία Βούκοβιτς (Μαυροβούνιο), η Ιρίνα Χερατσένκο (Ουκρανία) και η Λιθουανή Αϊρίνε Παλσίτε

Τους αγώνες του στον κλειστό στίβο ξεκινάει αύριο Τετάρτη (25/1) και ο Αντώνης Μέρλος. Ο πρωταθλητής του ύψους θα αγωνιστεί στο μίτινγκ του Μπρνο κι έπειτα θα συμμετάσχει στο μίτινγκ που θα γίνει στο Κλάντνο στις 28 του ίδιου μήνα.

Ο Μέρλος βρίσκεται στην 19η θέση στην κατάταξης και θα διεκδικήσει τη συμμετοχή στο πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της καριέρας του, λίγους μήνες από την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου. Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του και ευελπιστεί σε μια καλή παρουσία στη σεζόν.