Αγωνίστηκαν παίζοντας τα παιδιά της Αθλητικής Ακαδημίας Ηρακλείου και του ΓΑΣ Περάματος

 Runbeat Team   18:01 20-12-2021  

Αγωνίστηκαν παίζοντας τα παιδιά της Αθλητικής Ακαδημίας Ηρακλείου και του ΓΑΣ Περάματος


Μία πολύ όμορη αθλητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 18/12 στην αίθουσα κλειστού στίβου στο Παγκρήτιο Στάδιο καθώς μικροί αθλητές και αθλήτριες της Αθλητικής Ακαδημίας Ηρακλείου και του Γ.Α.Σ. Περάματος Μυλοποτάμου, συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο τρίαθλο! Μετά από καιρό τα παιδιά συμμετείχαν και πάλι σε αγώνες δείχνοντας να διασκεδάζουν κάθε λεπτό.

 

Το Χριστουγεννιάτικο τρίαθλο αφορούσε παιδιά κατηγορίας Κ14 (11-12-13 χρόνων) και περιελάμβανε 60μ., μήκος και σφαιροβολία από γονάτιση (λόγω προσαρμογής στην κλειστή αίθουσα του στίβου) με πλαστική σφαίρα 1 κιλού. Τα παιδιά ήταν χωρισμένα σε τρείς ομάδες και υπήρχε ταυτόχρονα και ατομική κατάταξη αλλά και ομαδική στο πρωτότυπο του kids athletics (με πρόσθεση των βαθμών όλων των παιδιών κάθε ομάδας).

Όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικά μετάλλια, διπλώματα (ανάλογα με την κατάταξη της ομάδας τους) ενώ έγινε και απονομή στους τρείς καλύτερους της ατομικής βαθμολογίας. Στο τέλος τους μοιράσαμε κι από ένα χριστουγεννιάτικο δώρο και μια χριστουγεννιάτικη καρτούλα!