Αγωνίστηκαν στη Γαλλία Τσιάμης και Μέρλος σε τριπλούν και ύψος αντίστοιχα

 Runbeat Team   22:12 04-02-2022  

Αγωνίστηκαν στη Γαλλία Τσιάμης και Μέρλος σε τριπλούν και ύψος αντίστοιχα


Διπλή εκπροσώπηση είχε η Ελλάδα στο μίτινγκ κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πόλη Μιραμάς στη Γαλλία καθώς Δημήτρης Τσιάμης (ΟΣΦΠ) και Αντώνης Μέρλος (ΠΑΟΚ) δοκίμασαν την αγωνιστική τους κατάσταση.

 

Ο Τσιάμης στο ντεμπούτο του στον κλειστό στίβο είχε καλύτερο άλμα στα 16,09μ., επίδοση που του χάρισε την τέταρτη θέση στο τριπλούν. Ο έμπειρος αθλητής είχε μόνο ένα έγκυρο άλμα, το πρώτο του και στη συνέχεια προσπάθησε να βρει το ρυθμό του, ωστόσο δεν βρήκε έγκυρο πάτημα. Ο αθλητής θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στον κλειστό με στόχο επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων του. Νικητής στο τριπλούν ήταν ο Σίμον Λιπσάνεν (Φινλανδία) με 16,52μ.

Ο Μέρλος από την πλευρά του, λίγες ημέρες μετά το 2,21μ. που πέτυχε στην ημερίδα τη Θεσσαλονίκης στο ύψος, ξεπέρασε τα 2,15μ. στη γαλλική πόλη και κατέλαβε την έκτη θέση. Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου ξεπέρασε με την πρώτη τα 2,10μ. και 2,15μ., ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 2,19 μέτρα. Ο Μέρλος θέλει να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο είναι 2,21μ. στον κλειστό και 2,23μ. στον ανοιχτό. Στο ύψος συμμετείχε και ο Κύπριος Βασίλης Κωνσταντίνου που ξεπέρασε τα 2,10 μέτρα.