Αγωνίζεται δίπλα στους κορυφαίους ο Καραλής στην Ουψάλα

 Runbeat Team   13:53 08-02-2022  

Αγωνίζεται δίπλα στους κορυφαίους ο Καραλής στην Ουψάλα


Εκτός Ελλάδας θα συνεχίσει τους αγώνες του ο Εμμανουήλ Καραλής καθώς θα συμμετάσχει στο αυριανό (9/2)… γκαλά του επί κοντώ που διοργανώνει στην Ουψάλα ο σύλλογος του Μοντό Ντουπλάντις.

Το «παρών» θα δώσουν οι περισσότεροι κορυφαίοι επικοντιστές του κόσμου και ανάμεσά τους έχει κληθεί και ο Εμμανουήλ Καραλής. Αυτός θα είναι ο τρίτος αγώνας για τον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος στην ημερίδα του ΣΕΦ το περασμένο Σάββατο σημείωσε ρεκόρ σεζόν με άλμα στα 5,72μ.

 

Η παρουσία του Ντουπλάντις ξεχωρίζει με τον Σουηδό να έχει ξεπεράσει ήδη τρεις φορές τα 6μ. έχοντας καλύτερο άλμα στα 6.03μ. από το μίτινγκ του Βερολίνου την περασμένη Παρασκευή.  Στο μίτινγκ της Ουψάλα θα δώσει το «παρών» και ο Κρίστοφερ Νίλσεν (ΗΠΑ), που πριν λίγες ημέρες ξεπέρασε τα 6,02 μ., ο οποίος θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια σε αυτά τα άλματα. Παρόντας θα είναι και ο Λάιτφουτ (ΗΠΑ) με φετινό ρεκόρ 5,92 μέτρα.

Τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν θα κάνει ο παγκόσμιος πρωταθλητής των δύο προηγούμενων διοργανώσεων ανοιχτού, Σαμ Κέντρικς. Ο Αμερικανός ήταν από τους άτυχους της περσινής σεζόν, αφού δεν αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς λόγω covid -19. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30.

Ο Καραλής μετά το μίτινγκ στην Ουψάλα θα συμμετάσχει στο μίτινγκ του Λιεβέν (17/2).