Αήττητος στα προημιτελικά του μπότιας ο Πολυχρονίδης, 4ος ο Τζούνης

 Runbeat Team   8:21 30-08-2021  

Αήττητος στα προημιτελικά του μπότιας ο Πολυχρονίδης, 4ος ο Τζούνης


Αήττητος προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παραολυμπιακού τουρνουά του μικτού ατομικού BC3 στο μπότσια ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε το τρία στα τρία στην αυλαία των προκριματικών και «σφράγισε» το εισιτήριο πρόκρισης για τα προημιτελικά. Με Sport Assistant την Κατερίνα Πατρώνη επικράτησε 4-3 του Πορτογάλου Αβελίνο Αντράντε και πέρασε στην οκτάδα.

Ρεκόρ Ευρώπης από τον Τζούνη

Την 4η θέση κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Τζούνης στη δισκοβολία κατηγορίας F56 σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ Ευρώπης. Ο Έλληνας δισκοβόλος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, όμως δεν ήταν αρκετή για να του χαρίσει ένα μετάλλιο. Στην τέταρτη προσπάθεια έστειλε τον δίσκο στα 42.86μ., βελτιώνοντας το δικό του ρεκόρ Ευρώπης από τις 9 Ιουλίου 2021 στο Καυτανζόγλειο με 42.74μ.

Εκτός τελικού Γαλόγαυρος και Χριστάκης

Την 11η θέση στα προκριματικά της κατηγορίας R1 - Αεροβόλο Τουφέκι SH1, κατέλαβε ο Σωτήρης Γαλόγαυρος. Ο Έλληνας πρωταθλητής, συγκέντρωσε 612.6 βαθμούς και έμεινε εκτός τελικού.

Την 15η επίδοση των προκριματικών στα 50μ. πεταλούδα S6, σημείωσε ο Παναγιώτης Χριστάκης, στο πρωινό πρόγραμμα της 6ης ημέρας. Η επίδοση του Έλληνα πρωταθλητή ήταν 36.84.