Ακυρώθηκε η «5η Αθλητική & Πολιτιστική συνάντηση Νέων Β. Αιγαίου»

 Runbeat Team   10:58 06-09-2022  

Ακυρώθηκε η «5η Αθλητική & Πολιτιστική συνάντηση Νέων Β. Αιγαίου»


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου απέστειλε επιστολή στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τον Δήμο Μυτιλήνης, τον ΣΕΓΑΣ μεταξύ άλλων, γνωστοποίησε την ακύρωση της «5ςη Αθλητικής & Πολιτιστικής συνάντησης Νέων Β. Αιγαίου».

Η διοργάνωση που γίνεται με τη συμμετοχή αθλητών έως 18 ετών και θα πραγματοποιούνταν στις 10 Σεπτεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ακυρώθηκε καθώς το εγκεκριμένο ποσό που υπάρχει για τους αγώνες δεν επαρκεί.

 

Αναλυτικά η επιστολή:

ΘΕΜΑ: ΑΚΥΡΩΣΗ της «5ΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ»

Αξιότιμοι κυρίες & κύριοι,

Δυστυχώς για λόγους ανωτέρας βίας , σεβόμενοι τον επιτυχημένο θεσμό & τους ανθρώπους της αθλητικής οικογένειας του Κλασικού Αθλητισμού που συμμετέχουν – δουλεύουν & τον υποστηρίζουν, ένα θεσμό Αθλητικό & Πολιτιστικό με την επωνυμία «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» για αναπτυξιακές ηλικίες κλασικού αθλητισμού Κ18 ετών , που ξεκίνησε από το 2017 έπειτα από πρόταση της ΕΑΣ Λέσβου & συνεχίστηκε αντίστοιχα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ, που αγκαλιάστηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου υποστηρίζοντάς τον, αναλαμβάνοντας την εξ ολοκλήρου οικονομική κάλυψη των οργανωτικών εξόδων, αποφασίστηκε ότι :

Επειδή τα χρονικά όρια που υπάρχουν & πάντα θα υπάρχουν σ΄ όλα, πόσο μάλλον σ΄ αυτή τη σπουδαία διοργάνωση, το εγκεκριμένο ποσό που απαιτείται από την Περ. Β. Αιγαίου για να μετακινηθούν-φιλοξενηθούν οι αθλητικές αποστολές με τα φετινά δεδομένα , ανθρώπινα δεν επαρκεί , ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, μη θέλοντας να γίνει κάτι πρόχειρο που δεν αρμόζει , σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη με την επωνυμία «5η Αθλητική & Πολιτιστική Συνάντηση Νέων Βορείου Αιγαίου» , που θα πραγματοποιούνταν την 10 Σεπτεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ για το 2022.

 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το 2023 , έγκαιρα & έγκυρα, ξεκινώντας με τον ορισμό οργανωτικής επιτροπής που θα διαχειρίζεται και θα αποφασίζει για το σύνολο των θεμάτων της διοργάνωσης , στο νησί της Λέσβου & στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, με διοργανωτές την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, με την οργανωτική - αγωνιστική επιτυχία & αίγλη που της αρμόζει.

Πρότασή μας προς την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου που είναι ο βασικός οικονομικός υποστηρικτής αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης, αφού χωρίς την δική της οικονομική βοήθεια δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, είναι το εγκεκριμένο ποσό των 27.000€ που αφορούσε την κάλυψη εξόδων μετακίνησης, φιλοξενίας αθλητικών αποστολών & οργανωτικών εξόδων, να εγκριθεί - δοθεί αναλόγως με απόφασή της, στα συμμετέχοντα σωματεία κλασικού αθλητισμού – Α με Α ,καθώς και στις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου & Λέσβου, ως μια μεγάλη ανάσα ανακούφισης στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν (αθλητικό υλικό - όργανα, έξοδα προετοιμασίας αθλητών-τριών, λειτουργικές ανάγκες, κ.α).

Με την ευχή ότι η παραπάνω πρότασή μας, θα τύχει της ανάλογης θετικής ανταπόκρισης από τον κ. Περιφερειάρχη και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου ευχαριστούμε εκ των προτέρων, όπως ευχαριστούμε και τον Δήμαρχο Μυτιλήνης & τον Πρόεδρο του ΝΠ Αθλητισμού που θέλησαν να αναλάβουν το κομμάτι των επάθλων, μεταλλίων & διπλωμάτων, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το 2 0 2 3.