Αλλαγές στο πρόγραμμα του Σταδίου Ελευθερίας λόγω γιορτής και διασυλλογικού

 Runbeat Team   13:44 24-06-2021  

Αλλαγές στο πρόγραμμα του Σταδίου Ελευθερίας λόγω γιορτής και διασυλλογικού


Η διεξαγωγή αύριο Παρασκευή της εκδήλωσης εορτασμού της Ολυμπιακής Ημέρας και η διεξαγωγή του διασυλλογικού πρωταθλήματος το σαββατοκύριακο έχουν ως αποτέλεσμα την τροποποίηση του προγράμματος λειτουργίας του Σταδίου Ελευθερίας.

Πιο συγκεκριμένα αύριο Παρασκευή 25/6 δε θα πραγματοποιηθούν οι ώρες κοινού 7:00-14:00 / 19:30-21:30 και οι ώρες σωματείων 14:00-19:30.

Ακόμη, λόγω των διασυλλογικών αγώνων στίβου το Σάββατο (26/6) το στάδιο Ελευθερίας, θα παραμείνει κλειστό για το κοινό (ελεύθεροι αθλούμενοι).

Όλα έτοιμα για τη γιορτή Ολυμπισμού

Εντωμεταξύ, στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης εορτασμού της Παγκόσμιας Ολυμπιακής ημέρας αύριο στο Στάδιο Ελευθερίας.

Οι διοργανωτές έκαναν γνωστό ότι η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7μ.μ. αντί για τις 6μ.μ. που είχε αρχικά προγραμματιστεί λόγω των υψηλής θερμοκρασίας που αναμένεται να επικρατεί κατά την αυριανή ημέρα στο Ηράκλειο. Η διάρκειά της θα είναι δύο ώρες και θα ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 9μμ με την προβολή ενός VIDEO πάνω στα τείχη, με μεγάλες στιγμές και επιτυχίες του Ελληνικού αθλητισμού.

Να υπενθυμίσουμε ότι το παρών θα δώσουν οι σπουδαίοι Ολυμπιονίκες του παρελθόντος Τασούλα Κελεσίδου, Όλγα Βασδέκη και Νίκη Μπακογιάννη που φτάνουν αύριο στο Ηράκλειο και ο Νίκος Κακλαμανάκης. Παρών θα είναι και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ έχουν προσκληθεί και οι Παραολυμπιονίκες Μανώλης Στεφανουδάκης, Γιώργος Καπελλάκης, αλλά και οι Στέλλα Πιλάτου, Θωμάς Σμπώκος, Ειρήνη Βασιλείου, Αργυρώ Στρατάκη, Σίλια Χιώτη, Κρίστυ Γιαλαμά.

Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στους μικρούς αθλητές απο το Ηράκλειο, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα Ολυμπιακά Αθλήματα, αλλά και να συζητήσουν με τους κορυφαίους αθλητές για τις εμπειρίες τους από τους μεγάλους αγώνες, που συμμετείχαν.

Στην εκδήλωση, θα γίνουν βραβεύσεις των κορυφαίων αθλητών, ενώ θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα στους μικρούς αθλητές, με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ολυμπιακής ημέρας, στο Στάδιο Ελευθερίας, θα παρακολουθήσουν παιδιά από

-Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης,

- Τον Παγκρήτιο σύλλογο γονέων και φίλων παιδιών με νεοπλασία «Ηλιαχτίδα»

-Το Παιδικό χωριό SOS Κρήτης.

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ολυμπιακής ημέρας, εντάσσεται στο συνολικότερο σχεδιασμό των δράσεων που υλοποιεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σε αθλητικά κέντρα όλης της χώρας.

Η προσέλευση στο χώρο, θα γίνει σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.