Αλλάζει η ημέρα διεξαγωγής του επί κοντώ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

 Runbeat Team   17:10 31-05-2021  

Αλλάζει η ημέρα διεξαγωγής του επί κοντώ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα


Την απόφαση να αλλάξει την ημέρα διεξαγωγής του αγωνίσματος επί κοντώ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πήρε ο ΣΕΓΑΣ προκειμένου να διευκολύνει την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία θα αγωνιστεί και στο Diamond League της Φλωρεντία το ίδιο διάστημα.

Όπως έκανε γνωστό η Ομοσπονδία, η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο θα αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά έχει στον προγραμματισμό και τη συμμετοχή της στο Diamond League της Φλωρεντία στην Ιταλία (10/6). Ο ΣΕΓΑΣ προκειμένου να διευκολύνει την αθλήτρια για την καλύτερη προετοιμασία της, αποφάσισε να αλλάξει την ημέρα διεξαγωγής του αγωνίσματος με αμοιβαία μετάθεση του αγωνίσματος ανδρών με το γυναικών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας που θα διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο.

 

Έτσι λοιπόν το αγώνισμα του επί κοντώ γυναικών θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Ιουνίου με τον προκριματικό στις 09:00 και τον τελικό στις 18:30 και το επί κοντώ ανδρών θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Ιουνίου, ο προκριματικός θα γίνει στις 09:00 και ο τελικός 18:30.

Επίσης ο ΣΕΓΑΣ διευκρινίζει ότι σχετικά με τα οικονομικά του πρωταθλήματος Α/Γ και Α/ΓΚ23 στην Πάτρα θα καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης των 10 πρώτων αθλητριών και αθλητών σε κάθε αγώνισμα σύμφωνα με την ενιαία-γενική κατάταξη και από τις δύο κατηγορίες.