Άλλος ένας δυνατός αγώνας απόψε για την Στεφανίδη στη Ρώμη

 Runbeat Team   13:04 09-06-2022  

Άλλος ένας δυνατός αγώνας απόψε για την Στεφανίδη στη Ρώμη


Στην Ιταλία συνεχίζεται απόψε (9/6) η σειρά των Wanda Diamond League της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Το Golden Gala Pietro Mennea στη Ρώμη θα υποδεχτεί ορισμένους από τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του κόσμου.

Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία συνεχίζει τους αγώνες της πριν τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού.

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ θα επιδιώξει να βελτιώσει το 4.65μ. που έχει πετύχει φέτος, ενώ και σε αυτόν τον αγώνα ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος καθώς θα συναγωνιστεί με τις κορυφαίες του αθλήματος. Sandi Morris,  Holly Bradshaw και Katie Nageotte θα είναι παρούσες σ’ έναν αγώνα που θυμίσει τελικό Ολυμπιακών Αγώνων.

Από εκεί και πέρα και άλλες σπουδαίες μορφές του παγκόσμιου στίβου θα δώσουν το «παρών» όπως η Elaine Thompson-Herah, η Shaunae Miller-Uibo, ο Gianmarco Tamberi και ο Athing Mu. Συνολικά θα παραβρεθούν και θα αγωνιστούν 10 «χρυσοί» Ολυμπιονίκες του Τόκιο.  

Το Diamond League της Ρώμης θα ξεκινήσει στις 8:30μ.μ. ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ (σ.σ. η σύνδεση θα ξεκινήσει στις 9μ.μ. από την ΕΡΤ3).

Το πρόγραμμα και τις συμμετοχές μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ