Ανακοινώθηκε η Ελληνική αποστολή για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος

 Runbeat Team   14:00 10-10-2023  

Ανακοινώθηκε η Ελληνική αποστολή για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος


Γνωστή έγινε από τον ΣΕΓΑΣ η Βαλκανικό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος. Οι αθλητές των μεσαίων αποστάσεων συνεχίζουν τις εκτός συνόρων εμφανίσεις τους μέσα από τις οποίες αποκτούν εμπειρίες και βελτιώνουν την αγωνιστική τους κατάσταση.

 

Η επόμενη στάση για την εθνική μας ομάδα είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος, όπου η χώρα μας θα συμμετάσχει με νεανική ομάδα εννέα αθλητών και αθλητριών. Η διοργάνωση θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου στην πόλη Πίρντοπ της Βουλγαρίας, την ίδια ημέρα, που στην Αθήνα θα διεξάγεται ο 40ος επετειακός Μαραθώνιος.

Η διεξαγωγή του κορυφαίου δρομικού γεγονότος της χώρας μας κρατάει στην Αθήνα τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες των μεγάλων κατηγοριών, που θα συμμετάσχουν σε κάποια από τις αποστάσεις της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η αποστολή της ελληνικής ομάδας:

4χλμ. Γυναικών Κ20: Βασιλική Καλλιμογιάννη (ΝΓΣ Ηρακλής), Άλκηστις – Δέσποινα Γκιβιζίνη (ΑΣ Βεργίνας), Δήμητρα Ντάσκα (ΓΣ Τρικάλων), Γλυκερία Σκάρκου (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου)

6χλμ. Γυναικών Κ23: Μαρία – Ανθή Βυθούλκα (ΑΟ Πέλοψ)

6χλμ. Ανδρών Κ20: Οδυσσέας Κίκας (Εθνικός ΓΣ), Αθανάσιος Ζυγούρης (ΣΑΚΑ), Διονύσης Καψάλης (ΓΑΣ Αγρινίου), Αντριάν Μπουλλαρί (ΓΣ Ακρίτας 2016)