Αναστάτωσε ευχάριστα την αθλητική κοινότητα της Κρήτης ο Γιώργος Καπουτζίδης

 Runbeat Team   17:06 12-03-2021  

Αναστάτωσε ευχάριστα την αθλητική κοινότητα της Κρήτης ο Γιώργος Καπουτζίδης


Στην Κρήτη βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Καπουτζίδης για τις ανάγκες της νέας του εκπομπής με αθλητικό περιεχόμενο και τίτλο «Team Hellas 2021 - Ο δρόμος για το Τόκιο».

Ο δημοφιλής ηθοποιός και λάτρης του αθλητισμού βρέθηκε στο ξεκίνημα της εβδομάδας στα Χανιά, όπου είχε συνάντηση αρχικά με τους πρωταθλητές της κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη και Απόστολο Παπαστάμο και συνέχισε τα γυρίσματά του με τον πρωταθλητή της ποδηλασίας Πολυχρόνη Τζωρτζάκη.

Την Τετάρτη, τελευταία ημέρα παρουσίας του στα Χανιά, επισκέφτηκε το προπονητήριο του Χρήστου Φραντζεσκάκη με τον οποίο επίσης είχε μία πολύ όμορφη κουβέντα.

Η παρουσία του στο νησί έκλεισε στο Ηράκλειο με τη συνέντευξη της Ειρήνης Βασιλείου στο Στάδιο Ελευθερίας. Ουσιαστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης στη νέα εκπομπή που θα προβληθεί από την ΕΡΤ θα παρουσιάσει τους αθλητές και τις αθλήτριες που είτε ήδη έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είτε έχουν όλες τις προοπτικές να τα καταφέρουν τους επόμενους μήνες.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους Κρήτες αθλητές ήταν η αμεσότητα που είχε μαζί τους, ο τρόπος που τους «ξεκλείδωσε», ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον που προκάλεσε παράλληλα πολύ γέλιο ήταν το γεγονός ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης μπήκε για λίγο στη θέση των αθλητών κολυμπώντας, κάνοντας ποδήλατο, ρίχνοντας σφύρα και τρέχοντας…