Αναχωρεί για την Αμερική την προσεχή Κυριακή η Εθνική μας ομάδα

 Runbeat Team   12:35 30-06-2022  

Αναχωρεί για την Αμερική την προσεχή Κυριακή η Εθνική μας ομάδα


Επί αμερικανού εδάφους θα πραγματοποιηθεί το τελικό στάδιο προετοιμασίαςτων Ελλήνων διεθνών ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί 15-24 Ιουλίου στο Όρεγκον.

Η Εθνική μας ομάδα θα ταξιδέψει τμηματικά για τις ΗΠΑ, όμως ο μεγαλύτερος όγκος αναχωρεί την προσεχή Κυριακή 3/7 για την Αμερική και θα καταλύσει στο Σιατλ, όπου θα συμμετάσχει στο καμπ προετοιμασίας, που θα προηγηθεί της κορυφαίας διοργάνωσης. Ουσιαστικά το συγκεκριμένο καμπ θα δώσει τη δυνατότητα στους διεθνείς μας να προσαρμοστούν στις συνθήκες της Αμερικής. Συνολικά 12 αθλητές και αθλήτριες αναχωρούν το πρωί της Κυριακής (3/7) για τις ΗΠΑ, ενώ μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο 2/7, θα ταξιδέψουν οι άλτριες του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου και Ελένη Πόλακ.

 

Απευθείας στο Όρεγκον θα μεταβεί η χάλκινη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019 και χρυσή στη διοργάνωση του Λονδίνου, Κατερίνα Στεφανίδη, που επέλεξε να συνεχίσει την προετοιμασία της στη βάση της στο Κολοράντο. Το ίδιο ισχύει και για τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος αγωνίζεται προς το τέλος της διοργάνωσης και θα μείνει στην Ελλάδα προκειμένου να ταξιδέψει στις 12 Ιουλίου. Την ίδια ημερομηνία θα αναχωρήσουν τόσο ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, όσο και η Τατιάνα Γκούσιν.

Αναλυτικά τα μέλη της Ομάδας μας, που αναχωρούν την Κυριακή στις 05.45 KL με την πτήση 1772 για το Άμεστερνταμ.

 

Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Μίλτος Τεντόγλου, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Κωστής Παπαμαρκάκης, Μιχάλης Αναστασάκης, Σταματία Σκαρβέλη, Σπυριδούλα Καρύδη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Ελίνα Τζένγκο, Έφη Κουρκουτσαάκη.

Με την ομάδα θα ταξιδέψει και η β΄ ειδική γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παρασκευή Παχατουρίδου.

Τα μέλη της αποστολής καλούνται να παραλάβουν τον ρουχισμό τους από τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ, την Παρασκευή 1/7 από τις 13.00 έως τις 15.00.