Αναχωρούν για Βελιγράδι και Ναϊρόμπι οι Εθνικές ομάδες Κ18 και Κ20 αντίστοιχα

 Runbeat Team   14:04 11-08-2021  

Αναχωρούν για Βελιγράδι και Ναϊρόμπι οι Εθνικές ομάδες Κ18 και Κ20 αντίστοιχα


Αναχωρεί την προσεχή Παρασκευή 13/8 για το Κράλιεβο η Εθνική μας ομάδα Κ18 προκειμένου να λάβει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ18, το οποίο ξεκινά το Σάββατο (14/8). 

Τα μέλη της Εθνικής μας ομάδας θα ταξιδέψουν τα το Βελιγράδι και κατόπιν οδικώς για το Κράλιεβο με στόχο μία όσο το δυνατό καλύτερη παρουσία στον τελευταίο τους αγώνα για τη φετινή σεζόν.

Την ίδια ώρα η  εθνική μας ομάδα Κ20 ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κένυα. Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή για το Ναϊρόμπι με όνειρα και αισιοδοξία. Μάλιστα χθες είχαν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη τους συγκέντρωση μέσω της πλατφόρμας zoom.

Παρουσία του αντιπροέδρου της ομοσπονδίας Κώστα Κεντέρη, του αρχηγού αποστολής Πέτρου Μαντά και του εθνικού προπονητή της κατηγορίας, Χρήστο Μελέτογλου, αθλητές, αθλήτριες και οι προπονητές τους ενημερώθηκαν για θέματα που έχουν να κάνουν με την διοργάνωση. Το υγειονομικό πρωτόκολλο, αλλά και άλλα διαδικαστικά ζητήματα τέθηκαν στην συζήτηση, προκειμένου τα μέλη της αποστολής να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα των συνθηκών που θα συναντήσουν στην Κένυα και να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι σε όλα τα επίπεδα.

Η ελληνική ομάδα αποτελείται από 11 αθλητές και 11 αθλήτριες και θα μείνει σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Ναϊρόμπι από το οποίο στην ουσία θα μετακινείται μόνο προς το στάδιο, αφού τα πρωτόκολλα δεν προβλέπουν τη δυνατότητα ελεύθερων μετακινήσεων στην πόλη.