Ανοίγουν την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου οι εγγραφές για το 7ο Lycabettus Run!

 Runbeat Team   16:42 11-12-2021  

Ανοίγουν την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου οι εγγραφές για το 7ο Lycabettus Run!


Το Lycabettus Run επιστρέφει για 7η χρονιά με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να χαρούν τις ασφάλτινες, αλλά και τις χωμάτινες διαδρομές του λόφου του Λυκαβηττού, στην καρδιά της Αθήνας! Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ο αγώνας θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου 2022 και πως οι εγγραφές ανοίγουν την ερχόμενη Δευτέρα!





Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Οργανωτική Επιτροπή της δημοφιλούς διοργάνωσης ανακοινώνει το άνοιγμα των εγγραφών. Συγκεκριμένα οι εγγραφές θα ανοίξουν την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι και θα είναι διαθέσιμες μέσα από την ιστοσελίδα www.lycabettusrun.gr και στην πλατφόρμα της Race Finder.

Οι ενδιαφερόμενοι αφού μπουν στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα που δίνεται στη σελίδα και να επιλέξουν το αγώνισμα όπου επιθυμούν. Ακόμα, θα ορίζουν και το σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 7 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση.

Οι αριθμοί και τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους εγγεγραμμένους δρομείς αποκλειστικά και μόνο την Παρασκευή 25/02 πριν τον αγώνα, σε ώρες που θα ανακοινωθούν εγκαίρως, από τα παρακάτω 7 σημεία, που επιλέγουν οι δρομείς κατά την εγγραφή τους

- Lobby St. George Lycabettus Lifestyle Hotel |Αθήνα, Κλεομένους 2

- Κατάστημα Cosmos Sport | Κέντρο Αθήνας, Ερμού 65 & Αιόλου 28 - 30

- Κατάστημα Cosmos Sport | Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 433

- Κατάστημα Cosmos Sport | Κηφισιά, Αργυροπούλου 4

- Κατάστημα Cosmos Sport | Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57

- Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου,

- Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72

 

Την διοργάνωση θα επιμεληθεί η εταιρεία MYSPORTEVENT με την ευγενική υποστήριξη του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι δρομείς, μπορούν να επικοινωνούν με την Οργανωτική Επιτροπή μέσω email στο [email protected].

Site: www.lycabettusrun.gr

Facebook Page: www.facebook.com/lycabettusrun»