Άνοιξαν οι εγγραφές για το Serifos Sunset Race 2024

 Runbeat Team   22:00 11-06-2024  

Άνοιξαν οι εγγραφές για το Serifos Sunset Race 2024


Η αντίστροφη μέτρηση για το επετειακό 10ο SERIFOS SUNSET RACE ξεκίνησε με την έναρξη των ηλεκτρονικών εγγραφών.

Το SERIFOS SUNSET RACE θα διεξαχθεί για δέκατη φορά στο όμορφο νησί της Σερίφου, το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου, με αγώνες δρόμου 5 και 10χλμ,κολυμβητικούς αγώνες 750, 1.500 και 3.000μ, παιδικές διαδρομές τρεξίματος και κολύμβησης και πολλές εκπλήξεις.

 

Κάνε την εγγραφή σου

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.serifosrace.com και ακολουθήστε τον σύνδεσμο που αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής. Επιλέξτε τα αγωνίσματα που θέλετε να λάβετε μέρος, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και είστε έτοιμοι για μια ξεχωριστή εμπειρία!

Οι αγώνες δρόμου και κολύμβησης διεξάγονται διαφορετική ημέρα και δίνουν τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και στα δύο αθλήματα, λαμβάνοντας ξεχωριστή κατάταξη και έκπτωση 50% στη συμμετοχή τους στον κολυμβητικό αγώνα.

Η συμμετοχή στους παιδικούς αγώνες δρόμου και κολύμβησης είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Όλοι οι συμμετέχοντες στους αγώνες δρόμου με τη συμμετοχή τους θα λάβουν τo τεχνικό T-Shirt της διοργάνωσης. Αντίστοιχα οι κολυμβητές θα λάβουν κολυμβητικό σκουφάκι.

Κλείσε τώρα το πακέτο διαμονής σου και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Για όλους τους συμμετέχοντες η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει σημαντικές προσφορές για τη μεταφορά τους στο νησί, τη διαμονή, τη διατροφή και την ενοικίαση αυτοκινήτου.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης θα βρείτε τα συνεργαζόμενα καταλύματα (https://www.serifosrace.com/gr/info/stay) και γραφεία ενοικιάσεων αυτοκινήτου (https://www.serifosrace.com/gr/info/rent) που προσφέρουν ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση αλλά και τις εκπτώσεις των ακτοπλοϊκών (https://www.serifosrace.com/gr/info/travel) και τη διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσετε, αφού κλείσετε το εισιτήριο του αγώνα.