«Αντίο» στην ενεργό δράση είπε η Dani Stevens

 Runbeat Team   16:22 26-10-2021  

«Αντίο» στην ενεργό δράση είπε η Dani Stevens


Μία από τις αθλήτριες που πρωταγωνίστησαν την τελευταία δεκαετία στη δισκοβολιά παγκοσμίως, η Dani Stevens αποφάσισε να αποσυρθεί. Έτσι, η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αποτέλεσε το κύκνειο άσμα στην αθλητική της καριέρα.

 

Η Αυστραλέζα ρίπτρια έχει αγωνιστεί σε τέσσερις Ολυμπιάδες, ενώ έχει στο παλμαρέ της αρκετές επιτυχίες. Οι πιο σημαντικές ήταν το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ έχει κατακτήσει το χρυσό στο Παγκόσμιο U20 και στο U18 και τρία μετάλλια στους αγώνες της Κοινοπολιτείας εκ των οποίων τα δύο χρυσά.

 Η κάτοχος του ρεκόρ Ωκεανίας και Κοινοπολιτείας έχει επίσης κερδίσει 14 τίτλους στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, τους περισσότερους από οποιονδήποτε αθλητή στη χώρα της.

Όπως δήλωσε η Dani Stevens στο επίσημο σάιτ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, «έλεγα πάντα ότι όσο το μυαλό και το σώμα μου ανταπεξέρχονται θα συνεχίσω να προπονούμαι και να αγωνίζομαι. Είχα αποφασίσει ότι ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου στους  Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και συνέχιζα την προετοιμασία μου με βάση αυτή την απόφαση. Είμαι ικανοποιημένη και «γεμάτη» με όσα έχω πετύχει και αισθάνομαι ότι τώρα ήρθε η ώρα να αποσυρθώ».