Αντίστροφη μέτρηση για τον "8ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού - Τρέχουμε για τον αυτισμό" – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

 Runbeat Team   20:56 05-04-2024  

Αντίστροφη μέτρηση για τον "8ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού - Τρέχουμε για τον αυτισμό" – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις


Μετράμε αντίστροφα, πλέον, καθώς η ημερομηνία διεξαγωγής του "8ου Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού - Τρέχουμε για τον αυτισμό" πλησιάζει όλο και περισσότερο. Λίγα 24ώρα απομένουν για την Κυριακή 7 Απριλίου, όπου εκατοντάδες δρομείς θα δώσουν ζωντάνια στους δρόμους του Δήμου Παπάγου Χολαργού, τρέχοντας για καλό σκοπό! 

Παράδοση Αριθμών και Νέες Εγγραφές

Καθώς το ενδιαφέρον συμμετοχής ήταν πολύ μεγάλο και τις εγγραφές να ξεπερνούν κάθε πρόβλεψη, περιορισμένος αριθμός συμμετοχών θα διατίθεται στη γραμματεία των αγώνων το Σάββατο 6 Απριλίου, ώρες 10:00 – 18:00 στο χώρο της εισόδου του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός).

 

Στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού θα περιμένουμε το Σάββατο και όλους τους συμμετέχοντες για την παραλαβή του αθλητικού τους υλικού, ενώ την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 7/4, η γραμματεία θα λειτουργήσει στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού (έναντι Δημαρχείου), από τις 8:30 έως τις 9:30. Στο ίδιο σημείο θα γίνεται και η φύλαξη των πραγμάτων των δρομέων.

Η παράδοση των αριθμών θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή του διπλώματος οδήγησης.

Τρέχουμε για τον Αυτισμό

Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη για 3η χρονιά στον αυτισμό και κυρίως στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ανάγκες των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, καθώς και στην αποδοχή και ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.

Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων των τμημάτων μπάσκετ «Champs» του ΚΟ Χολαργού, με παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, το οποίο μετά από τρία χρόνια λειτουργίας πλέον αριθμεί 4 τμήματα. Tο πρόγραμμα προσφέρεται στα παιδιά αυτά εντελώς δωρεάν.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

O Δήμος Παπάγου – Χολαργού ενημερώνει τους δημότες ότι σε συνεργασία με την Τροχαία και την Αστυνομία θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της διοργάνωσης, στη διαδρομή των αγώνων, από τις 10:00 έως τις 12:30 ή τον τερματισμό του τελευταίου δρομέα, και ζητάει την προσοχή τους και την κατανόηση για την όποια αναστάτωση προκληθεί.

Οι αγώνες δρόμου των 5 και 10 χλμ  θα εκκινήσουν την Κυριακή 7/4 στις 10:15 από το δρόμο μπροστά στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 55), με τους δρομείς των 5χλμ να ακολουθούν την εξής κυκλική διαδρομή: 25ης Μαρτίου - Λεωφ. Παπάγου - Ιωνίας - Νευροκοπίου - Ελλησπόντου – αριστερά στην Αργυροκάστρου  - δεξιά στην Εθνικής Αμύνης – αριστερά στην Ξανθίππου –  25ης Μαρτίου - Καραϊσκάκη - Β. Μελά – Ευριπίδου. Οι δρομείς των 10χλμ επαναλαμβάνουν 2 φορές τη διαδρομή των 5χλμ.

Η έναρξη της διοργάνωσης θα γίνει νωρίτερα (10:00) με τον παιδικό αγώνα δρόμου 1.000μ. (διαδρομή: Ευριπίδου, Περικλέους, Κεραμεικού, Αετιδέων, 25ης Μαρτίου, Καραϊσκάκη, Β. Μελά, Ευριπίδου).

 

Ο 8ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού – Τρέχουμε για τον αυτισμό αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, με τον Καλαθοσφαιρικό Όμιλο Χολαργού και διεξάγεται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου.

Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης ο ΔΕΔΔΗΕ, Χορηγοί το Algon από τη Lavipharm, η Nas.Co, η SWOT και το MyAthlete, Ιατρικός Υποστηρικτής το Ερρίκος Ντυνάν, Υποστηρικτές η iStorm, η MEGAMAX, η STOP, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, ηChiquita, η Nature Valley, Τοπικοί Υποστηρικτές το πολυκατάστημα ΔΑΝΑΟΣ, το Delicious Farm, τοJuicy Grill, ο Αβραάμ, τα Παπάκια και το Cocofino.

Χορηγοί Επικοινωνίας ο bwinΣΠΟΡ FM 94.6, το Gazzetta.gr, τα δρομικά portal Runner Magazine, Running News, iRunMag.gr, Runnfun.gr, Athletics Magazine, RunnTrail και RunBeat.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στα:

site: www.dpapxol.gov.gr και www.holargosbc.gr

facebook: https://www.facebook.com/papxol και https://www.facebook.com/holargosbc