Απίστευτη εξέλιξη και η Ειρήνη Βασιλείου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

 Runbeat Team   18:18 01-07-2021  

Απίστευτη εξέλιξη και η Ειρήνη Βασιλείου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο


Μετά την πίκρα του αποκλεισμού ήρθε ένα θαύμα για την Ειρήνη Βασιλείου, η οποία τελικά θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο καθώς συμπεριλήφθηκε στην τελική λίστα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και θα αγωνιστεί στα 400μ.

Πριν δύο ημέρες η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook εξέφραζε την απογοήτευσή της για τη μη πρόκρισή της τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως ήρθε σήμερα η επίσημη λίστα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας να τη διαψεύσει. Το γεγονός ότι κάποιες αθλήτριες αποκλείστηκαν λόγω ντόπινγκ έφεραν την Ειρήνη Βασιλείου στην 48η και τελευταία προνομιούχο θέση.

Έτσι, πλέον ετοιμάζει κι εκείνη τις βαλίτσες της για το Τόκιο. Το runbeat.gr επικοινώνησε με την Ειρήνη Βασιλείου, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας. «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Μία κοπέλα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι είμαι στη λίστα, αλλά έβαλα να μου το επιβεβαιώσουν και άλλοι για να είμαι σίγουρη. Τρέμω ακόμα, δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν ξέρω τι να πω. Η χαρά μου είναι τεράστια», δήλωσε ακόμα σοκαρισμένη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια των 400μ., η οποία θα συμμετάσχει στη 2η Ολυμπιάδα της καριέρας της.