Αποκτά τη δική του σελίδα στο facebook το τρισδιάστατο Μουσείο του Παγκόσμιου στίβου

 Runbeat Team   12:04 17-04-2023  

Αποκτά τη δική του σελίδα στο facebook το τρισδιάστατο Μουσείο του Παγκόσμιου στίβου


Η δημιουργία του τρισδιάστατου Μουσείου του Παγκόσμιου στίβου (MOWA) το 2021 είχε αποτελέσει τεράστια καινοτομία και είχε εγείρει το ενδιαφέρον των απανταχού φίλων του κλασικού αθλητισμού.

Ήταν εξάλλου σε μία περίοδο που τα ταξίδια απαγορεύονταν λόγω του κορωνοϊού κι έτσι η επίσκεψη σε ένα μουσείο έστω και διαδικτυακά είχε μεγάλη απήχηση.

 

Από το 2021 έως και σήμερα το MOWA εξελίσσεται συνεχώς και παραμένει πρωτοπόρο στον τομέα του. Μάλιστα ανοίγει μία νέα… διαδικτυακή σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/museumofworldathletics) για όσους επιθυμούν να ενημερώνονται για την Παγκόσμια Κληρονομιά και την ιστορία του στίβου.

Οι ειδήσεις, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ήδη ξεκίνησαν να δημοσιεύονται στη σελίδα του MOWA στο Facebook παρουσιάζουν σημαντικές δωρεές προς τη Συλλογή Παγκόσμιας Κληρονομιάς Αθλητισμού, τις δημόσιες εκθέσεις και εκδηλώσεις του μουσείου, τις ιστορικές επετείους αθλητισμού και την απονομή και τα αποκαλυπτήρια της Παγκόσμιας Κληρονομιάς Αθλητισμού σε όλο τον κόσμο.

Δείτε ένα βίντεο από το εγχείρημα…