Απών από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ο Κώστας Δουβαλίδης

 Runbeat Team   13:01 02-06-2021  

Απών από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ο Κώστας Δουβαλίδης


Την απόφαση να μην πάρει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πήρε ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό και βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής των υψηλών εμποδίων έχει 13 νίκησε στην ιστορία του Πανελληνίου πρωταθλήματος και φέτος θα είναι από τις ελάχιστες φορές που έχει απουσιάσει.

Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από μια θλάση, που παρά τις όποιες συντονισμένες και συνεπείς προσπάθειες έχουν γίνει, δεν έχει υποχωρήσεις.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο επίσημο σάιτ του ΣΕΓΑΣ: «Φαίνεται τελικά πως η περιπέτεια που πέρασα με τον κορονοϊό μου άφησε κι άλλα κατάλοιπα. Έχω μία θλάση που σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να έχει ξεπεραστεί εδώ και καιρό. Πιστεύω πως το μυϊκό μου σύστημα έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι νόσησα. Σε κάθε περίπτωση συνεχίζω την δουλειά και να κάνω υπομονή. Επανέρχομαι δύσκολα, ωστόσο ευελπιστώ πως θα καταφέρω να κάνω κάποιους καλούς αγώνες μέσα στον Ιούνιο. Δυστυχώς μέσα σε αυτούς δε θα μπορούσε να είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, μια διοργάνωση στην οποία χαίρομαι πολύ να συμμετέχω».

Ο Δουβαλίδης με βάση το ranking που αφορά στις προκρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες βρίσκεται στην 28η θέση στα 110 μ. εμπ. με δικαίωμα συμμετοχής 40 αθλητές. Έτσι παρά το πρόβλημα τραυματισμού που του στερεί το δικαίωμα συμμετοχής σε διοργανώσεις, συνεχίζει και διατηρεί πολλές πιθανότητες συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός της χρονιάς. «Ο στόχος μας είναι το μεγάλο γεγονός της χρονιάς, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο. Ελπίζω πως όχι μόνο θα καταφέρω να είμαι παρών, αλλά και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», κατέληξε ο αθλητής, που μετρά ήδη συμμετοχή σε τρεις διοργανώσεις (2008, 2012, 2016).