Αρκετοί Έλληνες αθλητές δοκιμάζονται στο εξωτερικό

 Runbeat Team   12:01 27-05-2023  

Αρκετοί Έλληνες αθλητές δοκιμάζονται στο εξωτερικό


Αρκετοί Έλληνες αθλητές και Ελληνίδες αθλήτριες επέλεξαν το εξωτερικό για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αυτό το σαββατοκύριακο.

Ο ανοικτός στίβος… ζεσταίνεται σιγά-σιγά και οι αθλητές παλεύουν για να πετύχουν τους στόχους τους είτε αυτοί είναι η πρόκριση σε κάποια μεγάλη διοργάνωση του εξωτερικού είτε ένας ατομικό στοίχημα.

 

Η Ειρήνη Βασιλείου θα δώσει το δεύτερο αγώνα της στη θερινή σεζόν σήμερα Σάββατο 27/5 καθώς θα αγωνιστεί στο μίτινγκ του Ορντιγκέμ στο Βέλγιο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέλεξε να αγωνιστεί στα 800μ., ένα αγώνισμα που στον κλειστό στίβο έδειξε ότι μπορεί να υποστηρίξει με καλούς χρόνους. Να υπενθυμίσουμε ότι στο ντεμπούτο της την προηγούμενη εβδομάδα αγωνίστηκε στα 200μ. Στην ίδια διοργάνωση θα συμμετάσχουν και οι Γιώργος Σταμούλης και Ισαβέλλα Κοτσαχείλη, οι οποίοι θα τρέξουν α 3.000μ. στιπλ.

Σ’ ένα από τα κορυφαία μίτινγκ σύνθετών αγωνισμάτων θα πάρει μέρος ο Άρης Περιστέρης καθώς θα λάβει μέρος στο μίτινγκ του Γκέτζις.

Ο 25χρονος αθλητής θα κάνει τον πρώτο του δυνατό αγώνα στη σεζόν, αφού στους διασυλλογικούς συνθέτων επέλεξε να κάνει ένα προπονητικό πέρασμα. Ο αθλητής το 2022 έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις συγκεντρώνοντας 7.887 βαθμούς, επίδοση που θα επιδιώξει να βελτιώσει στους αγώνες που φιλοξενούνται σήμερα και αύριο στο Γκέτζις.

Στην ίδια διοργάνωση θα πάρει μέρος και ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, που έχει από την περσινή σεζόν 7.917 βαθμούς κι έχει δείξει πως μπορεί να σπάσει το φράγμα των 8.000 βαθμών. Ο αθλητής θα κάνει στο Γκέτζις τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν.