Βενιζέλεια: Flashback στο 2021 και ραντεβού στις 29 Μαΐου (Vid)

 Runbeat Team   18:50 19-05-2022  

Βενιζέλεια: Flashback στο 2021 και ραντεβού στις 29 Μαΐου (Vid)


Τα Βενιζέλεια αποτελούν μόνιμο αγωνιστικό σταθμό για τους κορυφαίους Έλληνες πρωταθλητές, αλλά και σπουδαίους αθλητές του εξωτερικού από την πρώτη εκδοχή τους ως και σήμερα. Πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά που λόγω της πανδημίας του covid 19 ο κόσμος δεν είδε από κοντά τις προσπάθειες των συμμετασχόντων. Φέτος το μίτινγκ επιστρέφει δυναμικά καθώς στις 29 Μαΐου αναμένεται να δώσουν το «παρών» πολλοί σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες, ενώ έχει συμπεριληφθεί και στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

 

Οι διοργανωτές έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τις κορυφαίες στιγμές της περυσινής διοργάνωσης και ανανεώνουν το ραντεβού τους καλώντας αυτή τη φορά τους φίλους του στίβου να δώσουν δυναμικό «παρών».





Στην ανάρτησή στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης αναφέρονται τα εξής:

«Flashback 2021! Μια χρονιά που ο CovID-19 δεν μας επέτρεψε να ζήσουμε από κοντά τις μεγάλες επιδόσεις και τις επιτυχίες των αθλητών μας. Μια χρόνια όπου η αγαπημένη διοργάνωση των Χανιωτών έγινε χωρίς την παρουσία κοινού!

Όμως φέτος στις 29 Μαΐου θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί στο Εθνικό Σταδιο Χανίων και να απολαύσουμε από κοντά κορυφαίους διεθνείς και έλληνες αθλητές.

Μείνετε συντονισμένοι!»…