Βενιζέλεια- Χανιά: Με την Σοφία Σακοράφα η συνέντευξη Τύπου στα Χανιά

 Runbeat Team   16:27 18-05-2024  

Βενιζέλεια- Χανιά: Με την Σοφία Σακοράφα η συνέντευξη Τύπου στα Χανιά


Το διεθνές μίτινγκ Βενιζέλεια- Χανιά θα γίνει την Κυριακή (19/5) στα Χανιά και είναι η επόμενη δυνατή στάση κορυφαίων Ελλήνων, αλλά και ξένων αθλητών.

Το Σάββατο (18/5) οι διοργανωτές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας έγινε ιδιαίτερη μνεία στο ανακαινισμένο στάδιο “Έλενα Βενιζέλου”, αλλά και στις σπουδαίες συμμετοχές της φετινής διοργάνωσης.

 

Παρούσα ήταν και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που μόνο καλές αναμνήσεις έχει από την πόλη των Χανίων, αφού εκεί πέτυχε το παγκόσμιο ρεκόρ στον ακοντισμό, στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος του 1982.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας τόνισε πως ο ΣΕΓΑΣ στηρίζει διοργανώσεις, που συμβάλουν στην ανάπτυξη του στίβου και αποτελούν ιδανική ευκαιρία για τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες για μια δυνατή συμμετοχή. Παράλληλα η κ. Σακοράφα εξέφρασε την ικανοποίηση της για τα έργα που έγιναν στο στάδιο, με αφορμή το μίτινγκ, και θα δώσουν την δυνατότητα στους αθλητές της πόλης να έχουν καλύτερες συνθήκες προπόνησης.

Τα Χανιά άλλωστε αποτελούν προορισμό πολλών γκρουπ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για την πραγματοποίηση της προετοιμασίας τους.

Στους στόχους της στη σεζόν και την αγωνιστική της κατάσταση, στάθηκε η πρωταθλήτρια του ύψους Παναγιώτα Δόση, που θα λάβει μέρος στο ύψος.

Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκε ακόμη γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, Γιώργος Γιατρουδάκης, ο πρόεδρος του ΑΟ Κύδων, Σάκης Κουβάτσος, ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, ο αντιδήμαρχος Χανίων Στέλιος Μιχαηλάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Τσαπάκος και ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κρήτης, Παναγιώτης Αντωνακάκης.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα μαζί με τον γενικό γραμματέα, Γιώργο Γιατρουδάκη και τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Μελέτογλου θα συναντηθούν σήμερα (21.00) με τους Έλληνες αθλητές και τους προπονητές τους, στο ξενοδοχείο Pilot.

Δείτε πληροφορίες για το μίτινγκ Βενιζέλεια- Χανιά