Βλάχος: «Αυτή η ομάδα δημιούργησε προσδοκίες για το μέλλον»

 Runbeat Team   12:01 08-08-2021  

Βλάχος: «Αυτή η ομάδα δημιούργησε προσδοκίες για το μέλλον»


Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας πόλο, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ λίγο μετά τη λήξη του τελικού του Ολυμπιακού τουρνουά. Η Ελλάδα ηττήθηκε με 13-10 από τη Σερβία και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, με τον έμπειρο προπονητή να δηλώνει πολύ υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του.

 

Όσα είπε ο Θοδωρής Βλάχος:

«Στη διάρκεια του παιχνιδιού δείξαμε ότι θέλαμε να παίξουμε σε έναν μεγάλο τελικό και να τον κερδίσουμε. Παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ άξιο αντίπαλο που κατακτά για δεύτερη φορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχουμε κάνει νέους φίλους στην υδατοσφαίριση στην Ελλάδα. Είμαστε περήφανοι για την εμφάνιση, για την ομάδα μας και αυτές οι στιγμές θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μας. Νομίζω ότι το να ανεβαίνεις στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων είναι η υπέρτατη τιμή. Θέλω να καμαρώσω τα παιδιά εκεί πάνω.

Αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον, δημιούργησε προσδοκίες για το μέλλον. Η ομάδα μας είναι σε πολύ καλό σημείο, ήταν η πιο ανανεωμένοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες και νομίζω ότι θα έρθουν κι άλλες μεγάλες στιγμές. Όσοι είναι πίσω στην Ελλάδα και τους κάναμε χαρούμενους θα έρθουν να μας δώσουν μία μεγάλη αγκαλιά στο αεροδρόμιο».

Μετά την απονομή του μεταλλίου ο προπονητής της Εθνικής μας τόνισε: «Η Σερβία έδειξε ότι είναι πιο έμπειρη να διαχειριστεί έναν τελικό κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο ξεκίνημα και στην έκβαση του αποτελέσματος. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανεβήκαμε στο βάθρο. Έκλαψα όταν είδα τα παιδιά στο βάθρο. Θα μείνει στη μνήμη μου για πάντα. Τα παιδιά αυτά τα νιώθω δικά μου. Έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν ο ημιτελικός γιατί πας για το μετάλλιο. Καταφέραμε να πάρουμε το πολυπόθητο μετάλλιο και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι».