Βρούτσης: «Για το ΟΑΚΑ θα μιλήσω όταν πάρω την υπογεγραμμένη μελέτη από το τεχνικό επιμελητήριο»

 Runbeat Team   19:18 10-10-2023  

Βρούτσης: «Για το ΟΑΚΑ θα μιλήσω όταν πάρω την υπογεγραμμένη μελέτη από το τεχνικό επιμελητήριο»


Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης απάντησε σε ερωτήσεις αναφορικά με το τι θα γίνει με τις διοργανώσεις και τις συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί για να γίνουν στο ΟΑΚΑ.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συναυλία των Coldplay που είναι προγραμματισμένη για το επόμενο καλοκαίρι, ενώ μίλησε για την σημασία της ασφάλειας. «Εάν δεν είχε ανοίξει δε θα γίνει η συναυλία των Coldplay. Είναι απλό. Θα υπάρξει μια διευθετήσει. Προέχει η ασφάλεια» τόνισε μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι».

 

Παράλληλα, είπε: «Ο υπουργός Αθλητισμού θα πει να ανοίξει με μια προϋπόθεση. Θα υπάρξουν υπογραφές από τους υπευθύνους που θα λένε ότι υπάρχει ασφάλεια στα στέγαστρα του Καλατράβα», ενώ ανέφερε πως το κλείσιμο του ΟΑΚΑ «ήταν μια απόφαση δύσκολη, ήταν μια πολιτική απόφαση» και υπογράμμισε πως «θα κάνουμε τα πάντα να επαναλειτουργήσει το ΟΑΚΑ κάτω υπό δημόσιο χαρακτήρα, το συντομότερο δυνατό».

Ο Γιάννης Βρούτσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον χρονικό ορίζοντα που θα ανοίξει το ΟΑΚΑ και το ποδηλατοδρόμιο και είπε πως «ο χρονικός ορίζοντας είναι ότι το ποδηλατοδρόμιο με βάση το ΤΑΙΠΕΔ μπορεί να λειτουργήσει μέσα στο 2024. Για το ΟΑΚΑ θα μιλήσω όταν πάρω την υπογεγραμμένη μελέτη από το τεχνικό επιμελητήριο».