Δεν θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο κλειστού ο Jakob Ingebrigtsen, εστιάζει σε Ρώμη και Παρίσι

 Runbeat Team   20:13 12-01-2024  

Δεν θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο κλειστού ο Jakob Ingebrigtsen, εστιάζει σε Ρώμη και Παρίσι


Ο Jakob Ingebrigtsen πήρε την απόφαση να μην λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκόβης που είναι προγραμματισμένο για τον ερχόμενο Μάρτιο, ενώ παράλληλα ακύρωσε το ταξίδι του για την Ισπανία που ήταν προγραμματισμένο για τις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου προκειμένου να πραγματοποιήσει προετοιμασία σε υψόμετρο.

 

«Έχω ταλαιπωρηθεί στον αχίλλειο και δεν θέλω να ρισκάρω καθόλου. Στόχοι για εμένα φέτος είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ξέρω το σώμα μου, και μερικές φορές χρειάζεται παραπάνω χρόνο για να αναρρώσει, πριν επανέλθω στην σκληρή προπόνηση. Δυσκολεύομαι λίγο με το θέμα που έχω στον αχίλλειο, και προπονούμαι λίγο διαφορετικά» είπε ο ταλαντούχος δρομέας, που στην συνέχεια πρόσθεσε:





«Τώρα βρίσκομαι στον δρόμο της επιστροφής, αλλά δεν θέλω να ρισκάρω. Τρέχω με το δικό μου τρόπο, ξέρω ότι αυτό λειτουργεί». Από την άλλη, τα αδέρφια του Henrik και Filip θα βρεθούν στο προπονητικό camp στην Ισπανία αυτή την εβδομάδα, δίχως τον μικρό τους αδερφό, ο οποίος θα παραμείνει στη Νορβηγία συνεχίζοντας τις προπονήσεις.