Diamond League: Με σπουδαία ονόματα διεξάγεται το Σάββατο η δεύτερη συνάντηση

 Runbeat Team   9:27 26-04-2024  

Diamond League: Με σπουδαία ονόματα διεξάγεται το Σάββατο η δεύτερη συνάντηση


Στην Κίνα συνεχίζεται η σειρά των Wanda Diamond League καθώς αύριο Σάββατο έχει προγραμματιστεί η δεύτερη συνάντηση της σεζόν στη Σούζου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11:45 ώρα Ελλάδας με το μήκος των γυναικών και αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις.

Μία εβδομάδα μετά την επίτευξη του νέου παγκοσμίου ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ, ο Mondo Duplantis θα είναι «παρών» και στη Σούζου διεκδικώντας μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση.

 

Ο εκπληκτικός Σουηδός ξεπέρασε τα 6.24μ. στον πρώτο του αγώνα τη θερινή σεζόν και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι άλλο μας μπορεί να πετύχει στη συνέχεια. Στο επί κοντώ θα αγωνιστούν επίσης οι Αμερικανοί Chris Nilsen και Sam Kendricks.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ύψος των ανδρών, όπου ο Ολυμπιονίκης και ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Mutaz Essa Barsham θα βρεθεί απέναντι στον Hamish Kerr και τον Shelby McEwen.

Παρούσα θα είναι και η Αμερικανίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια των 100μ. Sha'Carri Richardson, η οποία θα αγωνιστεί στα 200μ. Οι συμπατριώτες της Fred Kerley και Christian Coleman θα κοντραριστούν στα 100μ. Μαζί τους θα είναι και ο Τζαμαϊκανός Ackeem Blake.

Στα 100μ. εμπ. γυναικών θα αγωνιστεί η κάτοχος του ρεκόρ Devynne Charlton μαζί με την Ολυμπιονίκη Jasmine Camacho-Quinn, την παγκόσμια πρωταθλήτρια Danielle Williams και την παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2022 Tobi Amusan.

Η παρουσία του Selemon Barega ξεχωρίζει στα 5.000μ. των ανδρών και θα έχει απέναντί του τον, επίσης Αιθίοπα, Nibret Melak και τον Κενυάτη «χάλκινο» παγκόσμιο πρωταθλητή cross country, τον Benson Kiplangat.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τις λίστες συμμετοχές, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα