Δυνατή εκπροσώπηση της Κρήτης στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου

 Runbeat Team   18:07 09-02-2021  

Δυνατή εκπροσώπηση της Κρήτης στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου


Με αρκετές συμμετοχές από την Κρήτη (λιγότερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια εξαιτίας των περιορισμών που υπάρχουν λόγω του covid19) θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 12-13 Φεβρουαρίου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε σήμερα το οριστικό πρόγραμμα και τις περιορισμένες συμμετοχές, ενώ τονίζεται ότι το πρόγραμμα διαμορφώθηκε με βάση το νέο πρωτόκολλο, το οποίο περιορίζει ακόμη περισσότερο την ταυτόχρονη παρουσία αθλητών, προπονητών, κριτών κ.α στην εγκατάσταση.

Η Κρήτη και φέτος θα έχει σημαντική αντιπροσώπευση στο Πανελλήνιο, ενώ σίγουρα ξεχωρίζουν η παρουσία της Ειρήνης Βασιλείου και της Μαρίας Μπελιμπασάκη που θα αγωνιστούν στα 200μ. και 400μ. Τον Ελευθέριο Βενιζέλο θα εκπροσωπήσουν και φέτος στα σπριντ οι Κώστας Δουβαλίδης και Γιάννης Νυφαντόπουλος, ενώ υπάρχουν και άλλες σημαντικές κρητικές συμμετοχές. Πιο αναλυτικά, οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν το νησί είναι οι εξής:

ΑΝΔΡΕΣ: Δουβαλίδης Κωνσταντίνος (Ελ. Βενιζέλος, 60μ., 60μ. εμπ.), Νυφαντόπουλος Ιωάννης (Ελ. Βενιζέλος, 60μ.), Κόκκινος Ιωάννης (ΟΦΗ, 60μ.), Καλογεράκης Γιώργος (ΟΦΗ 60μ.-400μ.), Τουλούμης Γεώργιος (Ελ. Βενιζέλος, 200μ., 400μ.), Ξενιδάκης Χαρίδημος (Σητειακός, 400μ.), Μαυρουδής Ιωάννης (ΟΦΗ, 400μ.), Τσαμουδάκης Ζαχαρίας (ΟΦΗ, 5.000μ.), Δόσης Γεώργιος (Ελ. Βενιζέλος, ύψος), Ξενικάκης Νικόλαος (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, μήκος).

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Βασιλείου Ειρήνη (ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας Παλ., 200μ., 400μ.), Μπελιμπασάκη Μαρία (Παναξιακός ΑΟ, 200μ., 400μ.), Τσαλουκίδου Ελένη (Ελ. Βενιζέλος, 200μ.), Δόση Παναγιώτα (Ελ. Βενιζέλος, ύψος).

Το πρόγραμμα των αγώνων

Οι συμμετοχές σε όλα τα αγωνίσματα

Η ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής αθλητή ή αθλήτριας στην διοργάνωση τα σωματεία τους θα πρέπει να το δηλώνουν στο email [email protected], προκειμένου να γίνεται άμεσα αντικατάσταση από τον επόμενο ή την επόμενη της λίστας.