ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ: «Στη μαζικότερη αθλητική γιορτή της Κρήτης ήταν όλοι νικητές»

 Runbeat Team   19:07 25-10-2021  

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ: «Στη μαζικότερη αθλητική γιορτή της Κρήτης ήταν όλοι νικητές»


Το Ηράκλειο μέσα από το Run Greece που πραγματοποιήθηκε στις 17/10 προσπάθησε να επιστρέψει στις προ κορονοϊού ημέρες που ο μαζικός αθλητισμός ανθούσε. Σε μεγάλο ποσοστό τα κατάφερε καθώς υπήρξαν αρκετοί δρομείς που πήραν μέρος. Παράλληλα οι μετέχοντες είχαν την ευκαιρία φέτος να στηρίξουν τους συνανθρώπους τους στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου που επλήγησαν από το σεισμό των 6 ρίχτερ καθώς τα έσοδα των εγγραφών πήγαν σε αυτούς.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης με ανακοίνωση που εξέδωσε θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του Run Greece Ηρακλείου. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στη μαζικότερη αθλητική γιορτή της Κρήτης ήταν όλοι νικητές: Δρομείς, Κριτές, Εθελοντές, Θεατές, Χορηγοί, Υποστηρικτές, Υπηρεσίες και διοργανωτές. Με 1.603 εγγραφές δρομέων και τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών, οι κάτοικοι της Κρήτης και όχι μόνο, ανέδειξαν για μια ακόμα χρονιά το «RUN GREECE Ηράκλειο» ως το μεγαλύτερο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός της Κρήτης, στηρίζοντας έμπρακτα με τη συμμετοχή τους τα σχολεία και τους μαθητές του Αρκαλοχωρίου.

Σε αυτόν τον «αγώνα» ήταν όλοι εκεί και ήταν όλοι νικητές, δρομείς, κριτές, εθελοντές, θεατές, χορηγοί, υποστηρικτές, υπηρεσίες και διοργανωτές.  Ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, μετά την ομολογούμενη απ’ όλους μοναδική αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία του αγώνα «RUN GREECE Ηράκλειο», ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση των αγώνων.

 Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε τους δρομείς και περιπατητές που συμμετείχαν στους αγώνες, χαρίζοντας στον εαυτό τους «ποιότητα ζωής», με ξεχωριστές στιγμές χαράς, ικανοποίησης, σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Ευχαριστούμε επίσης όλους εκείνους που βρέθηκαν στο παραλιακό μέτωπο για να χειροκροτήσουν και να ενθαρρύνουν με την παρουσία και το χαμόγελό τους συμμετέχοντες.  Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα κατορθώναμε να φτάναμε, για μια ακόμα χρονιά, στην απόλυτη επιτυχία εάν δεν υπήρχαν οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, «οι μεγάλοι σύμμαχοι του στίβου της Κρήτης», η Περιφέρεια Κρήτης με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νικόλαο Συριγωνάκη, ο Δήμος Ηρακλείου με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Βασίλη Λαμπρινό, η Αντιδημαρχία αθλητισμού, η Εταιρεία Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου και το Δ.Σ. του Παγκρητίου Σταδίου, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Βαρδαβά.

 Καθοριστικής σημασίας για τη διεξαγωγή και την επιτυχία του RUN GREECE Ηράκλειο ήταν η παρουσία του κεντρικού χορηγού των αγώνων Run Greece «ERGO Ασφαλιστική», καθώς και των τοπικών χορηγών, «Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης» και «Minoan Lines» και των τοπικών υποστηρικτών «Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων Κρήτης» και «Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου “Η Φιλοξενία”».

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για τις σημαντικές υπηρεσίες και την προσφορά τους:

- Τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου στο σύνολό τους.

- Την Ελληνική Αστυνομία και την Τροχαία Ηρακλείου.

- Τη Δημοτική Αστυνομία.

- Τους χορηγούς και υποστηρικτές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

- Το Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Ηρακλείου, για την εθελοντική συμμετοχή τους τόσο στην προετοιμασία όσο και στην διεξαγωγή των αγώνων.

- Το ΕΚΑΒ και το σύνολο των ιατρών των αγώνων.

- Το Σώμα Σαμαρειτών-Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηρακλείου, Αγίου Νικολάου, Μοιρών και Ρεθύμνου.

- Την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την 3η E.M.A.K. Κρήτης.

- Το Λιμεναρχείο και την Λιμενική Αστυνομία.

- Τους εθελοντές από το Δήμο Ηρακλείου, καθώς και τους μεμονωμένους εθελοντές.

- Τα αθλητικά σωματεία της Κρήτης, τους εκπροσώπους και προπονητές τους.

- Τους συλλόγους δρομέων υγείας.

- Τα δημόσια και ιδιωτικά γυμναστήρια.

- Το συγκρότημα κρουστών Batala Creta, για την εθελοντική συμμετοχή» των μελών του.

- Τους Ραδιοφωνικούς σταθμούς: Υδρόγειος 106,9 και Love Radio Κρήτης 102,8 για την ημέρα των αγώνων.

- Τoν DJ Νίκο Ρηγάκη, για την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης.

- Τα Μ.Μ.Ε. του τηλεοπτικού, ηλεκτρονικού και γραπτού τύπου, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς – χορηγούς επικοινωνίας και τους φωτογράφους, που πρόβαλαν με κάθε τρόπο τις εκδηλώσεις και συνέβαλλαν καθοριστικά στην ενημέρωση και συμμετοχή των πολιτών.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους πολίτες του Ηρακλείου που υποστήριξαν τη διοργάνωση και εφάρμοσαν πρόθυμα τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις ώρες των αγώνων και τους καλούμε την επόμενη χρονιά με τη συμμετοχή τους στους αγώνες, να διπλασιάσουν τον αριθμό των δρομέων, να διπλασιάσουν τα χαρούμενα πρόσωπα και τα χαμόγελα στην αφετηρία και στον τερματισμό των αγώνων».