Εβίνα Παναγιώτου: Στόχος για το 2024 να συνδυάσει διακρίσεις στο επί κοντώ και πανελλήνιες!

 Πάνος Κατσαρός   18:01 31-01-2024  

Εβίνα Παναγιώτου: Στόχος για το 2024 να συνδυάσει διακρίσεις στο επί κοντώ και πανελλήνιες!


Η Εβίνα Παναγιώτου είναι μία από τις αθλήτριες που αναμένεται να μας απασχολήσουν πολύ στο μέλλον, έχοντας ήδη καταφέρει να σημειώσει σημαντικές διακρίσεις στο άλμα επί κοντώ τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας. Η νεαρή αθλήτρια έκλεισε πριν από λίγες ημέρες τα 18 της και την ερχόμενη Κυριακή (04/02) θα βρεθεί στο Βελιγράδι της Σερβίας για να λάβει μέρος στο πρώτο της Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20.

 

Εκτός όμως από μία εξαιρετική αθλήτρια, η Εβίνα είναι και μαθήτρια λυκείου, και παράλληλα με τις προπονήσεις της, καλείται να συνδυάσει τα μαθήματα και το διάβασμα για τις πανελλήνιες. Μιλώντας στο Runbeat, η επικοντίστρια του Ερμή 1877 αναφέρθηκε στους φετινούς της στόχους, λέγοντας ότι θέλει να ανεβάσει το ατομικό της ρεκόρ, αλλά και να κατακτήσει μία θέση στο βάθρο στο Βελιγράδι.

Εβίνα Παναγιώτου: Στόχος για το 2024 να συνδυάσει διακρίσεις στο επί κοντώ και πανελλήνιες! runbeat.gr

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συμμετέχω πρώτη φορά σε βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Πιστεύω ότι έχω κάνει μια αξιόλογη προετοιμασία ως τώρα δεδομένων των συνθηκών καθώς είμαι μαθήτρια τρίτης λυκείου. Έχω στόχο να ανεβάσω το ατομικό μου ρεκόρ και να διακριθώ κατακτώντας μια θέση στο βάθρο» ανέφερε αρχικά στο Runbeat η Εβίνα Παναγιώτου.

Στη συνέχεια, η Ελληνίδα αθλήτρια ανέφερε: «Παρόλο που είναι μια δύσκολη χρονιά για εμένα με τις πανελλήνιες, θα συμμετάσχω στους περισσότερους αγώνες έχοντας στόχο να ανεβάσω το ατομικό μου ρεκόρ καθώς και την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20».