Έκοψε την πίτα του και βράβευσε τους κορυφαίους η ΟΕΒΑΣ

 Runbeat Team   19:44 27-02-2024  

Έκοψε την πίτα του και βράβευσε τους κορυφαίους η ΟΕΒΑΣ


Τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στίβου βράβευσε προχθές Κυριακή 25/2 η Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου, ενώ παράλληλα έκοψε και την πίτα του.

Σε μία όμορφη εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Μουσείο Στίβου που βρίσκεται στο Παναθηναϊκό Στάδιο το «παρών» έδωσε αρκετός κόσμος, τον οποίο καλωσόρισε η  Πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό και Α’ Αντιπρόεδρος της ΟΕΒΑΣ, η Άννα Βερούλη, η οποία έκανε ξεχωριστή αναφορά σε όλα τα τιμώμενα πρόσωπα.

 

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΑΣ, Ηλίας Καφφές, απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους όλων των μελών της ΟΕΒΑΣ τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της διαχρονικής άθλησης για όλους τους ανθρώπους. Ο κύριος Καφφές δήλωσε ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που συμμετέχει στην διοίκηση της ΟΕΒΑΣ και δεν προτίθεται να συμμετάσχει στην επόμενη εκλογική διαδικασία.

Παράλληλα με την βράβευση των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν, τιμήθηκαν από την ΟΕΒΑΣ για την τεράστια προσφορά τους στον κλασικό αθλητισμό και στο κοινωνικό γίγνεσθαι, ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος Πρόεδρος του ΠΣΑΤ και ο πρώην δήμαρχος Πεύκης, ο κ. Γεώργιος Λιβέρης Δημοσιογράφος και μέλος της Ένωσης Συντακτών και πρώην ΓΓ της ΕΣΟΑ , ο κ. Συμεών Συμεωνίδη, ιδρυτή και Πρόεδρο επί σειρά ετών της ΟΕΒΑΣ, ο οποίος αναγορεύτηκε και ως Επίτιμος Πρόεδρος.

Όσον αφορά στους αθλητές και τις αθλήτριες τιμήθηκαν οι παρακάτω:

Ο «χρυσός» Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο μήκος Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ βραβεύτηκε από τον κύριο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο Πρόεδρο του ΠΣΑΤ.

Η «χρυσή» Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα 400μ Ανδριάνα Φέρρα βραβεύτηκε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης και Α’ Αντιπρόεδρο της ΟΕΒΑΣ κυρία Άννα Βερούλη.

Η «χρυσή» Πρωταθλήτρια Ευρώπης στον Ημιμαραθώνιο Δαγκλή Φωτεινή βραβεύτηκε από τον κύριο Συμεών Συμεωνίδη Επίτιμο Πρόεδρο και ιδρυτή της ΟΕΒΑΣ.

Ο «χάλκινος» Πρωταθλητής Ευρώπης στα 110μ. με εμπόδια ο Σαϊσανάς Νίκος βραβεύτηκε από τον κύριο Τσώλο Κωνσταντίνο ταμία της ΟΕΒΑΣ.

Τιμήθηκαν και οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριεςμ οι οποίοι δεν παρευρέθηκαν στην εκδήλωση λόγω απόστασης του τόπου καταγωγής:

Η «χρυσή» Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Μάγδα Ροϊλίδου

Οι «χάλκινοι» Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, Κοκκίνης Αλέξανδρος και Φαρμάκης Γεώργιος

Η «χρυσή» Πρωταθλήτρια Ευρώπης Θωμαΐδου Αναστασία

Οι «χρυσοί» Πρωταθλητές Ευρώπης Ανδρέογλου Ευθύμιος και Καταντωνάκης Αντώνης

Οι «αργυροί» Πρωταθλητές Ευρώπης, Βασίλειος Μαγγανάς και Μάριος Χριστοφορίδης

Η «χάλκινη» Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φανή Λύκου

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση