Εκτός ΜέΡΑ25 και πολιτικής σκηνής η Σοφία Σακοράφα

 Runbeat Team   10:40 10-07-2023  

Εκτός ΜέΡΑ25 και πολιτικής σκηνής η Σοφία Σακοράφα


Απροειδοποίητα, όπως η ίδια αναφέρει μέσω ανάρτησής της στα κοινωνικά μέσα, μένει εκτός ΜέΡΑ25 η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα - Για "μηδενική ανοχή στην ολιγαρχία" κάνει λόγο ο Γιάννης Βαρουφάκης.

"Με επιστολή τους οι Γιάνης Βαρουφάκης, Κλέων Γρηγοριάδης και Λίτσα Αλεξάκη προτείνουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΜέΡΑ25 την διαγραφή της Σοφίας Σακοράφα. Η Μηδενική Ανοχή στην Ολιγαρχία και την Διαπλοκή ξεκινά από το σπίτι μας. Το ΜέΡΑ25. Το κόμμα που δεν διστάζει να τα βάλει με τους ισχυρούς, ανεξάρτητα κόστους", αναφέρει μέρος της ανακοίνωσης του κόμματος ΜέΡΑ25, ενώ στην επίσημη ανακοίνωση του αναφέρεται στον εγκάρδιο χαιρετισμό της Σοφίας Σακοράφα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προεκλογικά, όπως επίσης και στη βράβευση στον Δήμαρχο του Βόλου Αχιλλέα Μπέο.

 

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του ΜέΡΑ25.

Από τη μεριά της η πρόεδρος του Σέγας δείχνει πως δεν είχε πληροφόρηση για τον αποκλεισμό της από το κόμμα και όπως η ίδια αναφέρει μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Μόλις επέστρεψα μετά τη λήξη της συνεδρίασης της ΚΕ Επιτροπής του ΜέΡΑ25 και πληροφορήθηκα ότι στην ιστοσελίδα του κόμματος υπάρχει ανάρτηση με τίτλο «Μηδενική ανοχή στην ολιγαρχία και τη διαπλοκή : Ο Γ. Βαρουφάκης προτείνει τη διαγραφή της Σοφίας Σακοράφα από το ΜέΡΑ25.» ( https://mera25.gr/mideniki-anochi-stin-oligarchia-kai-ti.../)

Mε εντυπωσιάζει ( ; ) το γεγονός ότι δεν είχαν το θάρρος να κάνουν καμία σχετική αναφορά είτε στο σώμα είτε σε μένα προσωπικά κατά τη 12ωρη συνεδρίαση της ΚΕ.

Ο καθείς με το μπόι του και τη σκιά του.

Προφανώς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθεί η Επιτροπή σας Δεοντολογίας & Τήρησης Καταστατικού με εμένα, ως εκπρόσωπο “της ολιγαρχίας και της διαπλοκής”.

Απαξιώ για κάθε απάντηση ή σχολιασμό, σας απαλλάσσω από τη διαδικασία και αποχωρώ εγώ από το ΜέΡΑ 25".