Ένας ακόμη αγώνας για τον Μανώλη Στεφανουδάκη στην Τυνησία

 Runbeat Team   16:51 26-02-2024  

Ένας ακόμη αγώνας για τον Μανώλη Στεφανουδάκη στην Τυνησία


Στην Τυνησία θα συνεχίσει τους αγώνες του ο Μανώλης Στεφανουδάκης, ο οποίος βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας ενόψε των Παραολυμπιακών Αγώνων του καλοκαιριού.

Ο Κρητικός Παραολυμπιονίκης αναχωρεί την προσεχή Πέμπτη 29 για την Τυνησία, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Tunis 2024 Grand Prix – 15th Tunis International Meeting Tunis. Τον πρωταθλητή θα συνοδέψει ο προπονητής του Ιπποκράτη Σκαντζάκη, ενώ μιλώντας για τον συγκεκριμένο αγώνα ο Μανώλης Στεφανουδάκης τονίζει:

 

«Οι προπονήσεις μας συνεχίζονται σε ρυθμούς προετοιμασίας για την Παραολυμπιάδα του Παρισιού σε λίγους μήνες. Επόμενος σταθμός της προετοιμασίας μας το Grand Prix της Τυνησίας. Στόχος μας σε αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση μία αξιόλογη εμφάνιση και μία καλή επίδοση ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές που θα συμμετάσχουν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για την στήριξη της στην προετοιμασία μας. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μου σε καθημερινή βάση αλλά και σε κάθε αγωνιστική μου προετοιμασία.

Και τέλος ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους που μου δίνουν δύναμη να κάνω την προετοιμασία μου:

 τους μέγα χορηγούς ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, AMARI CRETAN MADE. Tα μέλη των εταιρειών:  MINOAN LINES, MK HOTEL COLLECTION, JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ, SIKA HELLAS ABEE, ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ΔΕΡΒΟΣ –ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΔΡΙΜΙΣΚΙΑΝΑΚΗΣ PC που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι τουπρωταθλητισμού».