Ενισχύει τα Κέντρα Υψηλού Αθλητισμού ο ΣΕΓΑΣ

 Runbeat Team   12:18 07-11-2022  

Ενισχύει τα Κέντρα Υψηλού Αθλητισμού ο ΣΕΓΑΣ


Την απόφαση να ενισχύσει τα Κέντρα Υψηλού Αθλητισμού (ΚΥΑ) ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ. Η ενίσχυση και η στελέχωση των Κέντρων θα γίνει με βάση τις προπονητικές τους ανάγκες. Μάλιστα η λίστα με τους προπονητές που θα ανακοινωθεί απόψε (7/11) στο προγραμματισμένο συμβούλιο θα έχει ως βασικό μέλημα την ενίσχυση των ΚΥΑ.

 

Όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η Ομοσπονδία, «προτεραιότητα του ΣΕΓΑΣ είναι να υπάρχουν Ομοσπονδιακοί προπονητές όλων των ειδικοτήτων σε όλα τα Κέντρα Υψηλού Αθλητισμού, ώστε αθλητές και αθλήτριες που μεταβαίνουν σε αυτά από την επαρχία να συνεχίζουν αδιάκοπα την προπόνηση τους σε υψηλό επίπεδο.

Τα Κέντρα Υψηλού Αθλητισμού φιλοξενούν τον κύριο όγκο των μελών της εθνικής ομάδας, καθώς και ανερχόμενους αθλητές και αθλήτριες και είναι σημαντικό να διαθέτουν το απαραίτητο προπονητικό δυναμικό.

Η Ομοσπονδία δε στέκεται μόνο στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, αλλά και στην αναβάθμιση των συνθηκών προπόνησης στα τρία Κέντρα. Ήδη είναι σε εξέλιξη η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός των αιθουσών ενδυνάμωσης των Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού».