Εννιάχρονος θα προσπαθήσει να τερματίσει σε όσο το δυνατό περισσότερα τρίαθλα σε τέσσερις ώρες για καλό σκοπό

 Runbeat Team   14:36 23-09-2023  

Εννιάχρονος θα προσπαθήσει να τερματίσει σε όσο το δυνατό περισσότερα τρίαθλα σε τέσσερις ώρες για καλό σκοπό


Αν και είναι μόλις εννέα χρόνων, ο Nathan από το Ουόρικσαϊρ της Αγγλίας φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και έτοιμος να πραγματοποιήσει κάτι εξωπραγματικό για την ηλικία του.

Ο νεαρός, λοιπόν, θέλοντας να συγκεντρώσει χρήματα για καλό σκοπό αποφάσισε να συμμετάσχει σ’ έναν ξεχωριστό αγώνα τρίαθλου.

Ο Nathan θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει όσον το δυνατό περισσότερους αγώνες τρίαθλου μέσα σε διάστημα τεσσάρων ωρών με στόχο να συγκεντρώσει ένα χρηματικό ποσό που θα το διαθέσει στην υπηρεσία The Air Ambulance Service, η οποία λειτουργεί στην περιοχή που μένει.

 

Έτσι, θα ξεκινήσει με αγώνα κολύμβησης απόστασης 150 μέτρων, στη συνέχεια θα αγωνιστεί με το ποδήλατό του για 2 χιλιόμετρα και θα ολοκληρώσει το τρίαθλο τρέχοντας 1000μ.

Πρόκειται για το τρίαθλο εφήβων που ισχύει στη Μ. Βρετανία. Ο Nathan έκανε το πρώτο του τρίαθλο για φιλανθρωπικό σκοπό το 2021, το οποίο τον ενέπνευσε να κάνει τρία τρίαθλα σε τρεις μήνες πέρυσι.

«Ένιωσα τέτοια ικανοποίηση που κατάφερα να μαζέψω χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό το 2021 κι έτσι αποφάσισα να κάνω το ίδιο φέτος. Θέλησα όμως φέτος να ολοκληρώσω όσο το δυνατόν περισσότερα τρίαθλα σε μόλις τέσσερις ώρες», είπε ο νεαρός αθλητής.

Η μητέρα του, Nikki είπε από την πλευρά της: «Είμαστε τόσο απίστευτα περήφανοι για τον Nathan και όλα τα επιτεύγματά του μέχρι στιγμής και είμαστε απίστευτα ευγνώμονες σε όλους όσους τον έχουν χορηγήσει μέχρι σήμερα»…