Ενθουσιασμός για την έναρξη των εγγραφών στον ημιμαραθώνιο Αθήνας

 Runbeat Team   16:21 08-07-2021  

Ενθουσιασμός για την έναρξη των εγγραφών στον ημιμαραθώνιο Αθήνας


Με μία όμορφη εκδήλωση στο Δημαρχείο Αθήνας ουσιαστικά δόθηκε η… εκκίνηση των εγγραφών στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, ο οποίος φέτος θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της πόλης.

Τα ιστορικά κτήρια της πόλης θα συνοδέψουν τους δρομείς που θα θελήσουν να πάρουν μέρος σ’ έναν αγώνα που μέχρι πρότινος σηματοδοτούσε την έναρξη της άνοιξης, αλλά φέτος λόγω covid θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.

Η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Τεχνικός και Οργανωτικός Διευθυντής Μαραθωνίου/Ημιμαραθωνίου Ευάγγελος Παπαποστόλου, οι πρωταθλητές Παναγιώτης Καραΐσκος και Γκλόρια Πριβιλέτζιο έδωσαν το σύνθημα για να ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές της 9ης διοργάνωσης.

Στις δηλώσεις τους οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους που ο Ημιμαραθώνιος επανέρχεται στο προσκήνιο μετά από ένα χρόνο χωρίς αθλητές διοργανώσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δείτε τις δηλώσεις στο ΒΙΝΤΕΟ


Πως γίνονται οι εγγραφές

Οι δρομείς θα πρέπει από σήμερα να δηλώσουν την συμμετοχή τους αποκλειστικά και μόνο μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης https://athinahalfmarathon.gr/index.php/el/registration-gr

Οι δρομείς που έχουν μεταφέρει την εγγραφή τους από τη διοργάνωση του ΗΜΑ 2020, θα λάβουν αυτόματα τη νέα επιβεβαίωση της εγγραφής τους με την σχετική πληροφόρηση.

Μόνο για εμβολιασμένους ή όσους έχουν νοσήσει από covid19

Στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021, θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, όπως ισχύουν σήμερα, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στο πλαίσιο υλοποίησης των κανόνων και του Πρωτοκόλλου διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021, οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης COVID-19 έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών, δηλαδή έως το Σάββατο πριν τον αγώνα.

Η διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021, περιλαμβάνει τους παρακάτω Αγώνες Δρόμου:

Ημιμαραθώνιος Δρόμος, ο οποίος θα διεξαχθεί σε block των 500 ατόμων στις 07.30 και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 11.00.

Αγώνες δρόμου 5χλμ (Αγώνας Α & Αγώνας Β). Ο Αγώνας 5χλμ Α θα διεξαχθεί στις 10.45 και ο Αγώνας 5χλμ Β στις 12.00, σε block των 500 ατόμων αντίστοιχα.