Εντυπωσιακό ποδαρικό από την Τριανταφύλλου στο επί κοντώ

 Runbeat Team   14:16 14-01-2023  

Εντυπωσιακό ποδαρικό από την Τριανταφύλλου στο επί κοντώ


Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της Ηλιάνας Τριανταφύλλου (ΓΣ Σέρρες 93) για τη φετινή σεζόν μετέχοντας στο φεστιβάλ κάθετων αλμάτων στη Θεσσαλονίκη. Η 18χρονη αθλήτρια ξεπέρασε τα 4.30μ. στο επί κοντώ βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ περισσότερο από δέκα πόντους και έδειξε ξεκάθαρα ότι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 είναι θέμα χρόνου.

 

Η αθλήτρια του Σάββα Κεφαλίδη βελτίωσε δύο φορές το ρεκόρ της, αφού νωρίτερα είχε πετύχει 4.20 μ. και μετά την δεύτερη επιτυχημένη στα 4.30μ. επέλεξε να ολοκληρώσει τον αγώνα της. Η 17χρονη Εβίνα Παναγιώτου (Ερμής Κωνσταντινούπολης) ήταν δεύτερη με 3.80 μ. κι έδειξε πως και φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία της. Η 16χρονη Γεωργία Τρανού (Πυγμή Ευόσμου) είναι ανερχόμενη αθλήτρια στο αγώνισμα κάτι που έδειξε και το σημερινό της 3.70 μέτρα,

Η Τριανταφύλλου το καλοκαίρι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 και φέτος είναι πρώτη της χρονιά στην κατηγορία Γυναικών Κ20. Η νεαρή είχε ατομικό ρεκόρ 4,15 μέτρα.

Η Παναγιώτα Δόση ξεκίνησε τους αγώνες στη σεζόν με άλμα στα 1.79μ. κι έδειξε πως είναι σε θέση να ανέβει ακόμη υψηλότερα. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η κορασίδα Δέσποινα – Δανάη Ελληνούδη (ΟΦΚΑ Σέρρες), που ήταν δεύτερη στο ύψος με 1.76 μέτρα. Η Νικολέτα Μιχαηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) ήταν τρίτη με 1,69 μέτρα.

Θα ακολουθήσουν το επί κοντώ και το ύψος ανδρών.