Επιβεβαίωσαν για το Λιεβίν και οι Holloway, Nageotte και Hodgkinson

 Runbeat Team   12:02 04-01-2023  

Επιβεβαίωσαν για το Λιεβίν και οι Holloway, Nageotte και Hodgkinson


Άλλοι τρεις σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στο Meeting Hauts-de-France Pas-de-Calais, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 15 Φεβρουαρίου στο Λιεβίν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών θα δώσουν μεγαλύτερη αίγλη στο μίτινγκ  οι Grant Holloway, Katie Moon - Nageotte και Keely Hodgkinson.

 

Ο Αμερικανός δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανοικτού στίβου, κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ κλειστού στίβου και παγκόσμιος πρωταθλητής στα 60 μέτρα κλειστού στίβου θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί που κρατά σχεδόν εννέα χρόνια.

Είναι επίσης ο κάτοχος του ρεκόρ συνάντησης στο Λιεβίν έχοντας διανύσει την απόσταση των 60μ. εμπ. σε 7.32.

Ο 25χρονος σπρίντερ έχει σημειώσει τους επτά από τους δέκα ταχύτερους χρόνους στην ιστορία στα 60 μέτρα με εμπόδια, δύο από τους οποίους έγιναν στο Λιεβίν.

Η Αμερικανίδα Katie Nageotte που μετά το γάμο της στις 31 Δεκεμβρίου αγωνίζεται  ως Moon επιστρέφει στο Λιεβίν στοχεύοντας σ’ ένα ψηλά άλμα στο επί κοντώ. Είναι άλλωστε το μέρος που πέρυσι σημείωσε την κορυφαία επίδοσή της ξεπερνώντας τα 4.80μ.

Η Hodgkinson, τέλος, έχει έξτρα κίνητρο να αγωνιστεί στο Λιεβίν καθώς στη συγκεκριμένη πίστα έχει υποστεί τη μοναδική ήττα της στα 800μ. στον κλειστό στίβο ως σήμερα.

 Η πρωταθλήτρια Ευρώπης των 800 μέτρων θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και το 2023 αποτελεί μία εξαιρετική χρονιά ενόψει και της Ολυμπιάδας του Παρισιού.

Να υπενθυμίσουμε ότι τη συμμετοχή τους στο μίτινγκ του Λιεβίν έχουν ήδη επιβεβαιώσει ο Mondo Duplantis και ο Jakob Ingebrigtsen.