Επισκέφτηκε και δώρισε το τρόπαιο από το Tenerife Bluetrail στο «Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα» ο Φ. Ζησιμόπουλος

 Runbeat Team   18:30 15-06-2022  

Επισκέφτηκε και δώρισε το τρόπαιο από το Tenerife Bluetrail στο «Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα» ο Φ. Ζησιμόπουλος


Εκτός από κορυφαίος αθλητής, ο Φώτης Ζησιμόπουλος είναι και εξαιρετικός σαν άνθρωπος, κάτι το οποίο απέδειξε για ακόμα μία φορά. Ο ultra trail runner από το Αγρίνιο επισκέφτηκε το «Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα», είναι Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με αναπηρίες που ιδρύθηκε το 1990 και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.

 

O Φώτης «έτρεξε για μία ώρα δίπλα» στους ανθρώπους του εργαστηρίου, σε μία πολύ όμορφη και συμβολική επίσκεψη στο κέντρο. Λίγες ημέρες μετά τη νίκη του στον δύσκολο ultra trail αγώνα των 102 χιλιομέτρων στην Τενερίφη, ο Φώτης Ζησιμόπουλος δώρισε το τρόπαιο στο «Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα», το οποίο θα μείνει για πάντα εκεί, να κοσμεί τα γραφεία του.

Επισκέφτηκε και δώρισε το τρόπαιο από το Tenerife Bluetrail στο «Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα» ο Φ. Ζησιμόπουλος runbeat.gr

«Ευχαριστώ πολύ το Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα για την πρόσκληση! Ιδιαίτερα τον φίλο μου Μανώλη Περιβόλα! Το εργαστήρι αυτό είναι στολίδι για την πόλη μας και δυστυχώς λίγοι γνωρίζουμε για την προσφορά του! Η στήριξη που παρέχουν στις οικογένειες και οι δυνατότητες που δίνουν σε όσους τους χρειάζονται, δείχνουν ότι όλο το έργο τους γίνεται με μεγάλη αγάπη, έχει ιστορία και θα έχει και μέλλον. Ήταν τιμή μου! Πήρα πολλά πράγματα από εσάς και έγινα και λίγο καλύτερος άνθρωπος! Εις το επανιδείν» ανέφερε στην ανάρτησή του μετά την επίσκεψη ο Φώτης Ζησιμόπουλος.