Επιστολή – επίπληξη προς τον Χρήστο Βολικάκη από την ΕΟΠ

 Runbeat Team   16:10 04-09-2021  

Επιστολή – επίπληξη προς τον Χρήστο Βολικάκη από την ΕΟΠ


Επιστολή – επίπληξη έστειλε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας στον πρωταθλητή Ελλάδας, Χρήστο Βολικάκη, για το προ ημερών ξέσπασμά του σχετικά με τις επιλογές της για τις διεθνείς διοργανώσεις. Ο Έλληνας αθλητής είχε καταγγείλει με ανάρτησή του πως αρκετοί ποδηλάτες έχουν ζητήσει να αναλάβουν τα έξοδα για την παρουσία τους σε μία διοργάνωση στο εξωτερικό και δεν έχουν πάρει την ευκαιρία από την Ομοσπονδία.

Ο Χρήστος Βολικάκης με νέα του ανάρτηση, αναφέρει πως η ΕΟΠ του έστειλε επιστολή – επίπληξη σε γραπτή μορφή σχετικά με όσα είχε γράψει.

 

Στην ανάρτησή του αναφέρει πως: «Σας παραθέτω κατωτέρω επιστολή - επίπληξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, η οποία απευθύνεται στο πρόσωπο μου και την οποία με έκπληξη αντίκρισα.

Θλίβομαι για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι αθλητές στην χώρα μας από τις οικίες ομοσπονδίες, που αντί να βοηθήσουν στην προώθηση του εκάστοτε αθλήματος αρμοδιότητας τους καταφέρνουν με τις ενέργειες τους να πηγαίνουν τον αθλητισμό χρόνια πίσω.Έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση κάποιοι παράγοντες της ΕΟΠ ενοχλήθηκαν από τις αλήθειες που κοινοποίησα με τις από 24 και 25 Αυγούστου αναρτήσεις μου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μου απέστειλαν την προαναφερόμενη επαίσχυντη επιστολή - επίπληξη. Έχω μάθει στην ζωή μου να πορεύομαι μόνο με αλήθειες και απτές αποδείξεις για τα λεγόμενα μου. Η αλήθεια πονάει και ενοχλεί κάποιους, όμως όπως αποδείχθηκε προσφάτως στην χώρα μας και συγκεκριμένα στον χώρο του αθλητισμού όταν λέγεται από ανθρώπους που έχουν βήμα πέφτουν οι μάσκες και ίσως κάποια παιδιά στον μέλλον να έχουν καλύτερη τύχη.

Θα παλέψω μέχρι τέλους με όλες τις δυνάμεις μου φυσικές και νομικές αφού αυτόν τον δρόμο επέλεξε η ΕΟΠ για την πρόοδο της ποδηλασίας, για το δίκιο των αθλητών και για ηθική και υλική δικαίωση όσων παιδιών καθημερινά αγωνίζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες και ορισμένοι παίζουν με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους».

 

Δείτε την επιστολή της ΕΟΠ: