Επιστρέφει δυνατός και αποφασισμένος ο Μιχάλης Αναστασάκης

 Runbeat Team   11:55 30-03-2023  

Επιστρέφει δυνατός και αποφασισμένος ο Μιχάλης Αναστασάκης


Έτοιμος να διεκδικήσει τους στόχους του είναι ο Μιχάλης Αναστασάκης καθώς έχει επανέλθει πλήρως σε ρυθμούς προπόνησης μετά το χειρουργείο που έκανε τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής της σφυροβολίας το χειμώνα αποφάσισε να μείνει εκτός αγώνων και πλέον ρίχνει το βάρος του στον ανοικτό στίβο καθώς στόχος του είναι να διεκδικήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης (19-27/8) είτε κυνηγώντας το όριο των 78,00 μ., είτε μέσω του συστήματος ράνκινγκ.

 

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου αναμένεται να κάνει τον πρώτο του δυνατό αγώνα στο μίτινγκ της Λεμεσού στις 25 Μαΐου και διαδοχικά θα συμμετάσχει στα “Βενιζέλεια- Χανιά” στις 28 του ίδιου μήνα, στο Φεστιβάλ Τρίπολης (3/6) και στο Εαρινό Πρωτάθλημα στις Σέρρες (10-11/6), που θα αποτελέσει και πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Σιλέσια.

Ο Αναστασάκης το 2022 ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά πετυχαίνοντας μάλιστα την δεύτερη (77,30 μ.) και τρίτη (77,11 μ.) επίδοση της καριέρας του, ωστόσο στάθηκε άτυχος καθώς ο τραυματισμός δεν του επέτρεψε να έχει τη συνέχεια που ήθελε και να διεκδικήσει μια παρουσία ανάλογη των δυνατοτήτων του.