Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση απόψε η Κατερίνα Στεφανίδη

 Runbeat Team   8:03 21-08-2021  

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση απόψε η Κατερίνα Στεφανίδη


Έτοιμη  να επιστρέψει στη δράση είναι η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία απόψε στις 22:45 θα μπει στη μάχη του επί κοντώ στο Diamond League του Γιουτζίν.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά τη συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα του Τόκιο και την κατάκτηση της 4ης θέσης είχε δηλώσει ότι θα συνεχίσει τη σεζόν καθώς είναι σε καλή κατάσταση. Στόχος της είναι να κυνηγήσει ένα καλό άλμα και ο ανταγωνισμός που θα έχει απόψε ίσως της επιτρέψει να το πετύχει. Παρούσες στο Diamond League του Γιουτζίν θα είναι και η "χρυσή" Ολυμπιονίκη του Τόκιο Κέιτ Ναζότ, η "χάλκινη" στην ίδια διοργάνωση Χόλι Μπράντσοου, αλλά και την Ιρίνα Ζουκ από την Λευκορωσία.

Η Κατερίνα Στεφανίδη σχολιάζοντας στα social media την αποψινή της συμμετοχή στο Γιουτζίν έγραψε: «Μετά από μεγάλα πρωταθλήματα είναι πολλές φορές δύσκολο να βρει ένας αθλητής το κίνητρο να συνεχίσει τους αγώνες για το υπόλοιπο της σεζόν. Για πρώτη φορά φέτος αισθάνομαι ακριβώς το αντίθετο και ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι στη δουλειά». Να υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Στεφανίδη έχει δηλώσει συμμετοχή και στον τελικό του Diamond League στη Ζυρίχη (8-9/9).