Επιστρέφουν δυνατότεροι από την Κύπρο οι σφυροβόλοι του Ελ. Βενιζέλου

 Runbeat Team   18:16 17-01-2021  

Επιστρέφουν δυνατότεροι από την Κύπρο οι σφυροβόλοι του Ελ. Βενιζέλου


Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στην Κύπρο οι σφυροβόλοι του Ελ. Βενιζέλου, οι οποίοι προετοιμάζονται για τους αγώνες του 2021.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, ο Ορέστης Ντουσάκης, η Αφροδίτη Τζατζιμάκη και ο αθλητής του Ολυμπιακού, Ιβάν Μενγκλεμπέι υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Κωστή Παπαμαρκάκη πραγματοποίησαν μία μίνι προετοιμασία στη Λευκωσία της Κύπρου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι αθλητές φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ.Π. στην τοποθεσία Allegra Gsp Sport Center.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο προπονητής του Ελ. Βενιζέλου Κωστής Παπαμαρκάκης δήλωσε ικανοποιημένος από τη δουλειά των τεσσάρων παιδιών, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί το ταξίδι στην Κύπρο. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

«Και η δεύτερη προετοιμασία μας στις όμορφες εγκαταστάσεις του Γ.Σ.Π. στην Λευκωσία τέλειωσε. Οι τρείς εβδομάδες σκληρής δουλειάς πέρασαν γρήγορα βρίσκοντας τα παιδιά αρκετά κουρασμένα από την μια αλλά και χαρούμενα που είχαν την ευκαιρία να ξαναζήσουν αυτή την εμπειρία.

Ήρθαμε εδώ τις μέρες των γιορτών και δε θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε το ξενοδοχείο Allegra Gsp Sport Center και τον ιδιοκτήτη του κ. Ζηβανάρη Κυριάκο με τη σύζυγο του κ. Δέσποινα που έκαναν ό,τι είναι δυνατόν να μην μας λείψει τίποτα προσφέροντας μας ένα οικογενειακό κλίμα σε όλο το διάστημα της παραμονής μας εδώ.

Κάθε φορά που ερχόμαστε εδώ η προπόνηση μας γίνεται με τις καλύτερες συνθήκες και σ΄ αυτό εκτός από τις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Γ.Σ.Π. συντελεί τα μέγιστα ο καλός φίλος και προπονητής Σταθελάκος Κώστας. Το ευχαριστώ σ’ αυτόν και σ΄ όλη του την ομάδα είναι λίγο. Χαρήκαμε ιδιαίτερα που είχαμε τη τύχη να μοιραστούμε μαζί του τη μεγάλη χαρά του σπιτιού του, τον ερχομό των διδύμων κορών του πριν δύο μέρες. Ευχόμαστε στο Κώστα και στη Σκεύη να τους ζήσουν και να τις δουν όπως επιθυμούν.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ομοσπονδία μας και τον Εθνικό προπονητή κ. Κουτσιώρα για την ευκαιρία που μας έδωσαν να γυμναστούμε εδώ δείχνοντας εμπιστοσύνη και στα νεαρότερα παιδιά της ομάδας μας.

Τελειώνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστούμε στο κ. Ντουκάκη Στέφανο, περιφερειακό συντονιστή Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, γιατρός της ΤΟΜΥ Χανίων για τη διενέργεια των μοριακών τεστ COVID πριν την αναχώρηση μας από τα Χανιά μειώνοντας έτσι το οικονομικό βάρος που έχουμε από τη διενέργεια αυτών των τεστ».