Επτά Έλληνες προπονητές στα σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας

 Runbeat Team   20:05 10-10-2022  

Επτά Έλληνες προπονητές στα σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας


Η συνεχής εξέλιξη των προπονητών αποτελεί το α και το ω για την εξέλιξη και των αθλητών-τριών. Με γνώμονα, λοιπόν, αυτό η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία πραγματοποιεί μία σειρά από σεμινάρια προπονητών έχοντας ένα μακροπρόθεσμο πλάνο για την υποστήριξη προπονητών όλης της Ευρώπης μέσα από θεματικά σεμινάρια με θεωρητική και πρακτική προσέγγιση.

 

Όπως έκανε γνωστό ο ΣΕΓΑΣ στα προσεχή σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα συμμετάσχουν και αρκετοί Έλληνες προπονητές και προπονήτριες.

Η αρχή θα γίνει στο Ταλίν, όπου θα γίνει το σεμινάριο σφαιροβολίας από τις 28-30 Οκτωβρίου και εκεί θα είναι από ελληνικής πλευράς οι Γιώργος Μποτσκαριώβ, Γιάννης Μπαρλής και Ανέστης Καλτσίδης.

Στις 12 και 13 Νοεμβρίου η δράση θα μεταφερθεί στη Λιεβέν για το σεμινάριο αλμάτων με παρουσία από ελληνικής πλευράς των προπονητών Νίκου Βαρσάμη και Παναγιώτη Μπαλταδούρου. Το τρίτο σεμινάριο με ελληνικό ενδιαφέρον είναι αυτό που θα γίνει στο Κάρλσταντ και θα αφορά στα εμπόδια και τα οριζόντια άλματα. Ο προπονητής των εμποδίων Σταμάτης Μάγος και η προπονήτρια των αλμάτων Δέσποινα Παπαβασιλάκη θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας.